You're currently reading page 1 of 4

Afisati: 28

 1. PUMA
  începand de la 152,00 RON 127,73 RON
 2. PUMA
  începand de la 152,00 RON 127,73 RON
You're currently reading page 1 of 4

Afisati: 28

Îmbrăcăminte modernă poate influența benefic încrederea în sine precum şi atractivitatea unui bărbat, de aceea, merită să ai grijă de garderobă și să o completezi cu cele mai moderne tricouri polo pentru fiecare ocazie. Un astfel de model, reprezintă un element universal al îmbrăcămintei, deoarece polo t shirt poate fi purtat cu o ținută elegant㸠un stil sportiv și, de asemenea, cu îmbrăcămintea pentru timpul liber. Tricourile polo se vor asorta perfect cu blugii drepți, pantalonii scurți dar și cu pantalonii de trening. În plus, acest model se diferențiază prin confortabilitatea deosebită, de aceea este preferat în mod semnificativ de sportivi la sala de forță sau în timpul activităților fizice.

Tricouri polo pentru bărbați – propunere pentru tinerii bărbați

Bărbații care apreciază confortul și, în plus, își doresc să fie la modă, preferă tricourile polo. Datorită gulerului, acest model este asociat cu cămășile clasice, elegante, care, într-un mod interesant îmbogățesc T-shirt-ul, conferindu-i un caracter mai elegant. Gama noastră conține cele mai moderne tricouri polo Nike, provenite din actuala colecție proiectată conform trendurilor actuale din modă. Tricourile polo sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, care nu intră la apă și nu se decolorează la spălat. În plus, materialul natural asigură permeabilitatea la aer corespunzătoare, permițând pielii să respire, ceea ce este deosebit de important în timpul caniculei. Tricourile polo de marcă pentru bărbați nu înseamnă doar design-uri moderne, ci și:

 • cea mai înaltă calitate a execuției,
 • o gamă largă a coloristicii,
 • un plus suplimentar pentru fiecare ținută,
 • sentimentul de confort maxim,
 • stilul clasic,
 • aspect atractiv.

Polo T shirt sunt modele de tricouri, în care fiecare bărbat se va prezenta elegant, subliniind în același timp preferința pentru lejeritate și confort. Tricourile polo pentru bărbați se caracterizează printr-o croială simplă, de aceea pot fi purtate de bărbații de toate vârstele, care doresc să aibă un aspect modern.

Tricouri polo bărbați – moda pentru fiecare ocazie

În oferta noastră găsești tricouri polo clasice cu croială simpl㸠care se vor asorta cu bluza, sacoul sau jerseul. Tricourile polo Nike au un imprimeu cu logo -ul subtil al firmei pe piept, datorită căruia capătă un caracter sportiv și subliniază proveniența lor originală. Polo t shirt este cea mai modernă propunere care nu poate lipsi din șifonierul bărbaților, deoarece, de multe sezoane acesta formează trendul în industria modei pentru bărbați.

Datorită numeroaselor versiuni coloristice, poți asorta tricourile polo Nike la propriile tale preferințe, ținută sau dispoziție, subliniind astfel caracterul tău. Dacă dorești să creezi o compoziție elegantă pentru muncă, alege polo t shirt într-o culoare adecvată, precum gri, alb, negru sau bleumarin. Acest lucru îți conferă un aspect profesional și elegant iar în același timp subliniază stilul tău lejer. Dacă dorești să te distingi și să atragi atenția asupra ta, creează o ținută interesantă, alegând tricourile polo în culori mai expresive, precum roșu sau o nuanță de albastrul intens.

Tricouri polo Nike – gamă variată, prețuri atractive

În oferta magazinului nostru online găsești cele mai moderne tricouri polo pentru bărbați, care sunt 100% originale și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. În plus, avem grija ca tricourile polo bărbați să fie disponibile la prețuri concurențiale și în multe versiuni coloristice, la alegere. Din partea noastră, putem să garantăm că expediem toate tricourile polo imediat după achitarea cumpărăturilor, pentru ca pachetul să ajungă la tine rapid.

Te invit, de asemenea, să vezi actualele promoții, printre care găsești tricouri polo pentru bărbați la prețuri reduse.