Nike

Categorie

Branduri

You're currently reading page 1 of 42

Afisati: 28

Vizualizare ca Grila Lista

1-27 din 1160 Produse

 1. Nike
  începand de la 106,00 RON 89,08 RON
 2. Nike
  începand de la 68,00 RON 57,14 RON
 3. Nike
  începand de la 68,00 RON 57,14 RON
 4. Nike
  începand de la 68,00 RON 57,14 RON
 5. Nike
  începand de la 68,00 RON 57,14 RON
 6. Nike
  începand de la 171,00 RON 143,70 RON
 7. Nike
  începand de la 288,00 RON 242,02 RON
 8. Nike
  începand de la 190,00 RON 159,66 RON
You're currently reading page 1 of 42

Afisati: 28

Vizualizare ca Grila Lista

1-27 din 1160 Produse

Îmbrăcăminte sport Nike

Există branduri de sport care nu trebuie prezentate nimănui. Îmbrăcămintea și accesoriile Nike, deși inițial destinate doar sportivilor, au intrat și ele în garderoba amatorilor și pe străzi în urmă cu mulți ani. Astăzi designerii mărcii se asigură că hainele sport Nike nu numai că prezintă cei mai buni parametri posibili de antrenament, ci reflectă și tendințele în modă și uneori, le modelează singure. De aceea nu lipsesc pasionații de brand printre sportivi și toți cei cărora le place să arate bine.

Haine Nike – ceva mai mult decât training

Combinația de stil, confort și funcționalitate este semnul distinctiv al îmbrăcămintei sport Nike. Hainele produse de brand sunt, mai presus de toate croiuri largi, confortabile și țesături funcționale care sunt potrivite oricărei activități fizice. Printre hainele sport Nike veți găsi atât modele destinate alergării, cât și cele care vor funcționa cel mai bine în timpul jocurilor de echipă sau exercițiilor de forță. Gama include si costume de baie si multe alte produse specializate. Hainele Nike sunt însă mult mai mult decât treninguri, tricouri sau colanți. Misiunea brandului este de a motiva oamenii să fie activi și să-și depășească limitele, iar produsele sale sunt de a facilita preluarea provocărilor de zi cu zi - nu doar pe banda de alergare sau sală de sport. Semnul lor distinctiv este și un design rafinat, care face din multe produse Nike pur și simplu obiecte ale dorinței, iar fiecare nouă colecție prezintă un mare interes nu doar pentru pasionații de sport, ci și pentru iubitorii de modă.

Îmbrăcăminte și accesorii Nike pentru cei mai pretențioși

Atât hainele, cât și accesoriile Nike sunt concepute având în vedere cei mai pretențioși utilizatori. Sunt foarte populare printre altele Pantofi sport de brand– perfecti pentru toate activitatile, dar si de purtat in fiecare zi de sustinatorii confortului si stilului liber. Linii de modele, stiluri variate și o gamă largă de culori înseamnă că printre încălțămintea acestui producător fiecare va găsi ceva pentru sine. În același timp, structurile rafinate oferă pantofilor Nike o durabilitate excelentă și în același timp, vă permit să vă protejați picioarele, ceea ce este deosebit de important în timpul activității. Brandul și-a extins activitatea și la producția de genți, lenjerie intimă (inclusiv lenjerie termoactivă) și multe alte accesorii cu caracter sportiv. Toate produsele se disting prin design original și utilizarea materialelor de înaltă calitate, ceea ce le face fiabile. Hainele și accesoriile Nike au de asemenea o durabilitate mare, ceea ce face ca investiția în ele să merite întotdeauna.

Îmbrăcăminte sport Nike în oferta noastră

Hainele sport Nike rafinate, la modă sunt ceva ce nu putea lipsi din magazinul nostru. Oferim un asortiment foarte larg de produse destinate practicarii multor sporturi. Cu toate acestea, îmbrăcămintea Nike este de asemenea confecționată în conformitate cu spiritul la modă al streetwear - datorită designului lor interesant, vă pot însoți în fiecare zi oferind confort și stil de neegalat. În asortimentul nostru veți găsi multe modele de pantofi emblematice, precum și haine de bază, cum ar fi tricouri, hanorace, pantaloni și pantaloni de trening. Toate hainele Nike din oferta noastră provin din canalele oficiale de distribuție, astfel încât să fii sigur de performanța și durabilitatea lor. Avem o gamă largă de modele și dimensiuni și oferim prețuri accesibile, datorită cărora vă puteți aproviziona cu ușurință garderoba. Verificați oferta actuală și plasați o comandă acum