Pantaloni scurți copii

Categorie

Pantaloni scurți copii

You're currently reading page 1 of 4

Afisati: 28

  1. adidas
    începand de la 112,00 RON 94,12 RON
  2. adidas
    începand de la 112,00 RON 94,12 RON
You're currently reading page 1 of 4

Afisati: 28

Pantaloni scurți pentru copii - de ce merită să îi aveți?

Pantalonii scurți pentru copii sunt un element al garderobei de zi cu zi care ar trebui să fie în garderoba fiecărui copil mic. Bine cusute, nu restricționează mișcarea în timpul jocului, asigurând circulația aerului, permițând un confort foarte ridicat, sunt necesari mai ales vara.
In magazinul nostru ne asiguram că părinții completând garderoba copiilor săi, le pot pune la dispoziție îmbrăcăminte de calitate superioara la un preț foarte competitiv. Verificați oferta magazinului Desportivo și bucurați-vă de mărcile sportive de top fără a plăti în exces!
Țineți minte că sortimentul magazinului nostru se schimbă practic în fiecare zi, așa că vă invităm să vizitați fila „Noutăți”, unde puteți urmări toate înnoirile noastre. Ne asigurăm ca colecțiile să fie compuse în așa fel încât să oferim celor mai mici clienți ai noștri, cât și celor mai mari, o selecție largă de modele noi și cele mai la modă, precum și acele clasice universale și verificate în timp.

Pentru ce ocazii sunt de folos pantalonii scurți pentru băieți?

Dacă vă întrebați merită oare să investiți într-o pereche de pantaloni scurți de marcă pentru copii, vă asigurăm că aceasta este o decizie bună deoarece copilul dvs îi va putea purta practic tot parcursul anului. Vor fi ideali atât pentru băieți, cât și pentru fete.
Băieții care sunt interesați de sport vor aprecia confortul oferit de o pereche de pantaloni scurți bine aleși. În cele mai multe cazuri, se simt foarte bine în haine sport confortabile care nu restricționează mișcarea și nu rețin umezeala, permițându-le să se bucure la maximum de fiecare distracție sau exercițiu de la lecțiile de educație fizică. 
Din acest punct de vedere în timpul antrenamentelor de fotbal, baschet sau orice alt sport, merită să investiți în pantaloni scurți de bună calitate, care să reziste chiar și la cele mai intense antrenamente.
Foarte important este faptul ca materialul sa nu irite pielea sensibilă a copilului și in plus să fie cât mai durabil, având în vedere intensitatea utilizării. Este de asemenea important ca în timpul antrenamentului   hainele să nu strângă copilul, deoarece acest lucru poate îngreuna concentrarea asupra jocului sau asupra efectuării corecte a exercițiilor.

Când sunt încă de folos pantalonii scurți pentru băieți?
• În timpul orelor de educație fizică.
• În timpul excursiilor școlare.
• În perioada sărbătorilor, ca element al îmbrăcămintei de zi cu zi.
• În timpul activităților școlare vara.
• Iarna, în timpul jocurilor de echipă în sală
• Ca o îmbrăcăminte super confortabilă prin casă
De asemenea, pantalonii scurți pot fi folosiți de copii ca parte a pijamalei sau ca trunchi de baie. Datorită versatilității acestui articol de îmbrăcăminte, merită să îl puneți în garderoba copiilor cel puțin în câteva perechi.

Din ce material ar trebui sa fie confecționați pantalonii scurți pentru copii?
Trebuie să recunoaștem că nu există un răspuns clar la această întrebare. Avem o selecție mare de materiale în sortimentul nostru datorită faptului că avem doar produse de la mărci dovedite de clasă mondială, puteți fi siguri de calitatea înaltă a fiecăruia dintre ei.
Pantalonii scurți pe care copilul îi va folosi pentru sport, mai ales vara fierbinte când intră adesea în contact cu apa, trebuie să fie din poliester. Acest material uneori controversat are multe avantaje. Dacă aveți prejudecăți în ceea ce privește cumpărarea de haine din poliester pentru copii, vă recomandăm să le revizuiți înainte de a lua decizia finală.

Avantajele poliesterului

În primul rând, această țesătură nu mai este aceeași pe care o cunoaștem de acum câteva zeci de ani și o amintim ca pe un material plastic artificial, neplăcut, care nu lasă pielea să respire. Poliesterul acela îl putem găsi, dar în cazul hainelor ieftine, unde producătorii nu acordă atenție calității acestuia.
Datorită faptului că în Desportivo veți găsi mărci care își îmbunătățesc tehnologiile în producția de îmbrăcăminte de ani de zile, puteți avea încredere în ei,  cu siguranță că ceea ce veți alege va fi prietenos cu pielea copilului. Companiile prezente pe piață de mulți ani se străduiesc să obțină încrederea clienților pentru a-și câștiga profitul pentru articole vestimentare noi. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că îmbrăcămintea pentru copii este bine testată și este sigură pentru pielea delicată a copiilor.
Poliesterul este relativ ieftin de produs, astfel încât prețurile hainelor de sport din această țesătură sunt mult mai mici în comparație cu țesăturile naturale. Acest lucru este valabil mai ales pentru hainele sport purtate de copii care au nevoie de mai multe articole de îmbrăcăminte murdărindu-le și crescând frecvent din ele.
Poliesterul este mult mai durabil, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea mecanică sau deteriorarea cauzată de temperatura ridicată în timpul spălării. În plus, este foarte rezistent la întindere, nu trebuie să ne facem griji ca hainele sport pe care le cumpăram își vor pierde forma într-o clipa și nu se vor mai potrivi copilului, ceea ce este foarte posibil în cazul materialelor complet naturale. Poliesterul poate fi ușor combinat cu alte materiale, astfel încât chiar și o cantitate mică din el în compoziție va ridica durabilitatea îmbrăcămintei.
Acest material nu necesită călcare, ceea ce este deosebit de important în cazul hainelor sport și a celor pe care le folosim zilnic. Se știe că fiecare moment din timpul pregătirilor de dimineață pentru ieșire este neprețuit și merită să îl alocăm altor activități decât călcatului.
În plus, poliesterul este rezistent la ciuperci, mucegai și molii, așa că știți că cumpărați o pereche de pantaloni scurți pe care copilul îi va purta mai multe sezoane. În fiecare situație, merită să alegeți produse bune și în loc de multe perechi, alegeți mai puține, dar de calitate mai bună.
Datorită acestui fapt suntem și ecologici, deoarece, deși poliesterul este un material produs artificial, prin folosirea unei perechi timp mai îndelungat astfel nu contribuim la producerea inutilă de deșeuri. Totuși, principalul avantaj al poliesterului care îl face folosit în producția de îmbrăcăminte sport este faptul că nu reține umezeala, ci o transportă în exterior.
În concluzie, chiar dacă până acum poliesterul a fost pentru dvs un material pe care este mai bine să îl eviți de la distanță, acum vă sugerăm că merită să-i dați o șansă, iar datorită produselor de înaltă calitate pe care le oferim, suntem siguri că achiziția nu vă va dezamăgi.
Al doilea cel mai folosit material pe care îl puteți găsi în magazinul nostru este bumbacul, care este perfect pentru îmbrăcămintea copiilor mai mari și mai mici.

Principalul avantaj al îmbrăcămintei din bumbac este că respiră perfect

Această țesătură este recomandată în special pentru acele articole de îmbrăcăminte care intră în contact direct cu pielea copilului, adică pantaloni scurți, tricouri, șosete sau lenjerie de corp.
De obicei îmbrăcămintea din bumbac este foarte colorată pentru că se vopsește destul de ușor. Acesta va fi un avantaj indubitabil în cazul produselor pentru copii, se știe ca iubesc foarte mult culorile. 

Pantaloni scurți pentru băieți și fete

Dacă vă întrebați dacă achiziționarea de pantaloni scurți va fi la fel de necesară pentru o fată ca și pentru un băiat, vă risipim îndoielile și vă asigurăm că fetele vor iubi pantalonii scurți cu același entuziasm.
În primul rând ne construim mereu oferta în așa fel ca fiecare copil să poată găsi ceva pentru dânsul, nu doar când vine vorba de pantaloni scurți pentru copii. Avem o selecție largă de pantaloni scurți în culori clasice, deschise, care vor fi perfecte pentru ambele sexe. Magazinul nostru oferă modele ale unor mărci sportive cunoscute și de renume.
• Printre altele oferim pantaloni scurți Nike și adidas pentru băieți în multe diferite culori, care vă vor permite să alegeți un articol anume după preferințele copilului și plus partea superioară a ținutei.
• Un mic logo al producătorului face ca pantalonii scurți să arate grozav și pot fi purtați cu succes în fiecare zi. De asemenea, au o croială clasică care îi face atemporali.
• Oferim și o gamă foarte largă de dimensiuni - de la 116 până la 164 cm, precum și de la XS până la XL. Datorită acestui fapt, puteți cumpăra pantaloni scurți atât pentru copiii de 5 ani, cât și pentru 6 ani, precum și pentru adolescenți.
Știm că fetele aleg de obicei culori diferite decât băieții, mai ales în perioada școlară și preșcolară. Așa ca veți găsi aici puterea culorilor tuturor articolelor vestimentare, de la nuanțe însorite de galben, la portocaliu și verde suculent, la roz și pasteluri îndrăgite de fete.
În plus, probabil că nu trebuie să spunem nimănui că fetele se potrivesc adesea cu băieții în disponibilitatea lor de a se juca în curte, așa că nevoile și îmbrăcămintea lor sunt la fel de funcționale ca și ale băieților.
Desigur, nu subestimăm aici aspectul esteticii, care este la fel de important. De aceea, în magazinul nostru aveți o selecție atât de largă de produse din fiecare categorie pentru a găsi pantaloni scurți pentru copii perfect asortați.
Pantalonii scurți pe care o domnișoara îi va alege singură, va fi bucuroasă să-i poarte atât la școală, cât și în curte. Pentru aceasta, este suficient să alegem pantofi comozi și avem o ținută la modă ușor de compus, care nu va interfera cu nicio distracție.
Cumpărăturile online au multe avantaje, dintre care unul este cu siguranță posibilitatea de a vă consulta cu copilul dvs ce culoare va fi cea pe care cel mai probabil o va purta. Astfel de cumpărături comune este o oportunitate excelentă de a petrece timpul împreună și de a vorbi cu copilul dumneavoastră.

Cumpărături online - economisiți timpul și banii

Dacă nu vă puteți convinge la această formă de cumpărături, poate că acesta este un moment bun pentru a vă convinge de a încerca. În primul rând, nu trebuie să pierdeți timpul sau să vă deplasați la galerie, nu veți sta în ambuteiaje, nu veți alimenta mașina și veți primi achizițiile chiar la ușă. Adesea, un copil la cumpărături tradiționale devine repede nerăbdător, ceea ce uneori nu permite o achiziție perfectă. Nu aveți această problemă aici și datorită faptului că măsuram cu mare precizie fiecare articol vestimentar pe care îl oferim în magazinul nostru, nu trebuie să vă faceți griji că veți cumpăra o mărime greșită.
Dacă se întâmplă acest lucru, rețineți că aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna în mod convenabil bunurile achiziționate, iar livrarea rapidă va face ca îmbrăcămintea să vă ajungă exact atunci când aveți nevoie de ele.
De asemenea, amintiți-vă că atunci când faceți achiziții mai mari, puteți primi comanda cu transport gratuit și astfel economisiți și mai mult. Dacă cumpărați pantaloni scurți pentru copilul dvs,  vedeți și celelalte categorii populare.

Suntem siguri că atât un băiat, cât și o fată le vor plăcea:
• tricouri pentru copii
• hanorace pentru copii
• treninguri pentru copii
• încălțăminte pentru copii

Când faceți achiziții mai mari dintr-o singură lovitură, puteți planifica întreaga stilizare pentru a o face consistentă și pentru a crea multe combinații diferite. Tot ce trebuie să faceți este să analizați ce are copilul dvs deja în garderobă și de ce are nevoie în prezent.
Vă asigurăm că cumpărăturile online sunt o opțiune convenabilă care vă permite să economisiți nu numai timpul, ci și banii - datorită faptului că completați cu atenție toate articolele de îmbrăcăminte, nu acumulați lucruri care nu se potrivesc cu nimic și prin urmare zac nefolosite și sunteți obligat sa cumperi altul.
Acordați un moment pentru a verifica toate produsele de pe site-ul nostru și pentru a cumpăra niște pantaloni scurți foarte bine aleși, iar atunci când sunt combinați cu un tricou asortat în culori, vor fi un set grozav pentru multe ocazii.

Atât pantalonii scurți pentru copii, cât și alte articole vestimentare disponibile în oferta noastră se disting printr-un preț atractiv, ținând cont de calitatea manoperei și de brand. Informațiile detaliate despre mărimile disponibile pe site-ul nostru vă vor ajuta să alegeți modelul potrivit și să vă asigurați că acesta se va potrivi perfect.

Pantaloni scurți pentru copii - oferta Desportivo

Prin ce altceva se caracterizează modelele din magazinul nostru?
• Pantalonii scurți pe care noi îi oferim de mulți ani sunt foarte la modă, așa că puteți fi siguri că vor atrage copilul dvs, va aprecia siglele cunoscute și recunoscute ale adidas, Nike sau 4F.
• Materialul este de buna calitate, deci nu irită pielea și prin urmare poate fi purtat chiar și de copii destul de mici.
• În talie modelele sunt finisate cu o bandă elastică sau cu un șnur confortabilă, așa că vă putem asigura că nu doar investiți în îmbrăcăminte atractivă vizual, dar puteți fi sigur și de funcționalitatea acesteia.
• Lungimea universală a pantalonilor scurți până la genunchi arată bine atât pentru băieții înalți, cât și pentru cei mai scunzi. Avem o gamă largă de produse atât pentru adolescenți, cât și pentru copii destul de mici.
• Majoritatea pantalonilor noștri pentru copii sunt modele cu buzunare, ceea ce vă oferă un plus de confort atunci când îi folosiți. Datorită acestui lucru, vor fi ideali pentru excursii și jocuri în curte, copiii îi vor putea folosi pentru a-și ascunde comorile.

De ce merită să cumpărați de la Desportivo?

Magazinul Desportivo oferă doar produse originale, așa că atunci când vă decideți să cumpărați în magazinul nostru, puteți fi siguri de calitatea mărfurilor și de manopera excelentă. Fiecare comandă este însoțită de un set de etichete de la producător, care confirmă originalitatea acestora. Abordăm fiecare comandă în mod profesionist, trimițând-o cât mai curând posibil.
Suntem prezenți pe piață de peste o duzină de ani, deci puteți fi siguri că suntem vânzători serioși și puteți avea încredere în noi. Prețurile mici pe care le garantăm vă vor permite să cumpărați mai multe perechi în același timp și să nu vă faceți griji pentru a vă completa garderoba o perioadă lungă de timp.