You're currently reading page 1 of 8

Afisati: 28

 1. Outhorn
  începand de la 267,00 RON 224,37 RON
 2. Outhorn
  începand de la 232,00 RON 194,96 RON
 3. Outhorn
  începand de la 232,00 RON 194,96 RON
 4. Ozoshi
  începand de la 303,00 RON 254,62 RON
 5. Ozoshi
  începand de la 303,00 RON 254,62 RON
 6. Outhorn
  începand de la 336,00 RON 282,35 RON
 7. Outhorn
  începand de la 293,00 RON 246,22 RON
 8. 4F
  începand de la 290,00 RON 243,70 RON
 9. 4F
  începand de la 290,00 RON 243,70 RON
 10. 4F
  începand de la 290,00 RON 243,70 RON
 11. Outhorn
  începand de la 336,00 RON 282,35 RON
You're currently reading page 1 of 8

Afisati: 28

Geci pentru bărbați - echipamentul de bază al garderobei bărbaților

O geacă este un element de bază în orice garderobă - indiferent dacă sunteți domn sau doamnă. Trăind în latitudinea noastră, este greu să ne imaginăm vreo perioadă a anului în care nu trebuie să folosim geaca sau jacheta seara sau dimineața devreme, nu doar în sezonul de toamnă și iarnă, ci și pe tot parcursul anului.
Cu siguranță merită să ne concentrăm pe calitatea bună a acestei piese vestimentare, pentru că ne poate servi chiar și câțiva ani. În același timp va fi o soluție care ne va economisi banii și timpul pe un termen lung.
Vă rugăm să acordați un moment pentru a răsfoi cu atenție sortimentul nostru și a găsi geaca perfectă pentru bărbați. Apropo, vă invităm să cunoașteți și restul gamei noastre de produse, ceea ce vă va permite cu siguranță să finalizați întreaga ținută în cel mai la modă stil sportiv:
•  tricouri pentru bărbați
•  pantaloni scurți pentru bărbați
•  accesorii sportive

Geci de iarnă pentru bărbați - zilele geroase nu vor mai fi niciodată groaznice

Știm perfect că ieșirea afară într-o dimineață de iarnă fără o îmbrăcăminte exterioară bine aleasă este o experiență neplăcută. Menținerea confortului termic stă la baza bunăstării și anume a sănătății. Deci merită să alegeți o geacă de înaltă calitate pentru a nu vă expune la răcire inutilă.
Desigur, se mai întâmplă că serile de primăvară și toamnă să nu fie cele mai ușoare din punct de vedere al temperaturii. Vă asigurăm că atunci veți fi bucuroși să îmbrăcați geaca de bărbați preferată care vă va servi iarna. Prin urmare, vă încurajăm să verificați cu atenție nevoile dvs și ținând cont de toate să vedeți gama noastră de modele.
În funcție de anotimp, oferim geci de iarnă, de primăvară sau geci și jachete de toamnă. La ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți modelul perfect? Iată câteva sfaturi care cu siguranță vă vor ajuta să luați o decizie corectă.

Geaca perfectă de iarnă pentru bărbați - cum ar trebui să fie?

Alegerea unei geci perfecte de iarnă nu este un lucru ușor de făcut. Cel mai important aici, este confortul purtării, dar acesta înseamnă ceva diferit pentru fiecare. Sortimentul nostru este selectat în așa fel încât fiecare bărbat să găsească un model care să corespundă preferințelor sale și să nu fie nevoit să renunțe la elementele sale preferate.
Nu există un răspuns clar la întrebarea cum ar trebui să fie o geacă ideală pentru bărbați. Va însemna ceva complet diferit pentru fiecare bărbat. Nu orice tăietură se va potrivi tuturor la fel de bine. Uneori, tendințele actuale care încep să domine într-un anumit sezon pur și simplu nu sunt pe gustul nostru.
De asemenea, se poate întâmpla că cele mai la modă culori în prezent să nu se potrivească bine cu restul garderobei dvs - atunci cu siguranță vă recomandăm să rămâneți cu modelele clasice, care nu ne lipsesc niciodată.
Ținem cont de acest lucru atunci când compunem sortimentul magazinului nostru – veți găsi aici atât cele mai noi și cele mai proaspete tendințe, cât și soluții clasice care s-au dovedit a fi reușite și verificate de-a lungul anilor, potrivite pentru persoanele de toate vârstele.

Mizați pe calitatea înaltă a hainelor sport de la producători verificați

Pe lângă o potrivire perfectă, aici puteți conta și pe o calitate foarte înaltă. Producătorii recunoscuți prețuiesc satisfacția clienților, prin urmare, atunci când își pregătesc oferta folosesc doar materiale de cea mai înaltă calitate. Acest lucru este foarte important pentru că iarna trebuie să izolați corespunzător căldura.
Magazinul Desportivo vă oferă modele de geci a căror tehnologie a fost modificată și de-a lungul anilor. Datorită experienței celor mai mari giganți ai modei sportive, puteți fi siguri că geaca pe care o alegeți nu vă va dezamăgi în nicio situație.

Găsiți-vă geaca perfectă la Desportivo

Datorită descrierilor tehnice detaliate plasate sub fiecare dintre produsele noastre, puteți analiza exact acea informație de care aveți nevoie. O atenție deosebită trebuie acordată tipului de material din care este confecționată căptușeala, este foarte important dacă folosiți geaca în timpul sporturilor de iarnă.
Numărul și locația buzunarelor la modelul ales vor fi la fel de importante. Unele geci pentru bărbați din magazinul nostru au o comoditate deosebită pentru alergători sau iubitorii de plimbări - un buzunar interior cu închidere Velcro și o ieșire audio. Ascultarea muzicii preferate în timp ce mergeți sau alergați fără teama de a vă deteriora telefonul va fi o mare îmbunătățire.
O caracteristică importantă, dacă nu chiar cea mai importantă a oricărui articol de îmbrăcăminte exterioară va fi ce fel de impregnare. Scopul principal al gecii pe care o cumpărați este cel de a proteja împotriva ploilor, ceea ce se întâmplă foarte des la noi.
Alegând produse de la branduri precum adidas, Nike sau 4F, știți că modelele au fost realizate cu cea mai mare atenție la toate detaliile. Aceste mărci lucrează la soluții din ce în ce mai bune pentru clienții săi de mulți ani.

Geci ușoare de puf sau paltoane pentru bărbați?

Dacă aceasta este următoarea iarnă când din nou aveți o dilemă cu privire la ce îmbrăcăminte exterioară să purtați, vom încerca să vă risipim îndoielile.
Toate gecile pentru bărbați pe care le puteți găsi aici sunt realizate din materiale inovatoare, ceea ce le face perfecte pentru orice vreme.
Gecile de tip outdoor pot fi purtate zilnic fără teamă de a fi surprinși de vânt, ploaie sau zăpadă. Din păcate, paltoanele, deși arată foarte stilate, protejează bineînțeles împotriva frigului, dar în caz de ploaie sau vânt, nu vor funcționa atât de bine.
În moda de astăzi, observăm un număr mare de combinații neobișnuite. Stilul urban combină elemente de modă sport asociate cu soluții clasice pentru bărbați, de exemplu o cămașă. Nimeni nu mai este surprins de amestecul de haine sport cu cele considerate de obicei elegante.
Așadar, dacă sunteți ținut de dilema dacă veți putea purta geaca liber zilnic, de exemplu la birou, înainte de a o cumpăra, vă încurajăm cu tărie să o faceți. În opinia noastră, merită mult mai mult să pariați pe cea mai universală soluție dintre îmbrăcămintea exterioară, care este o geacă pentru bărbați.

Geci de primăvară pentru bărbați în Desportivo

Fiecare început de sezon al modei, în special cel de primăvară, când cu toții ne dorim să respirăm după o iarnă grea, aduce o briză de prospețime în garderoba noastră. Dacă doriți să urmăriți ultimele tendințe, vă invităm să verificați frecvent fila noastră „Știri”, pe care o actualizăm practic în fiecare zi.
Probabil că vor fi la fel de mulți susținători ale soluțiilor clasice, care vor alege mereu modele atemporale. Este mult adevăr în asta, modelele clasice, precum și funcționale probabil nu vor ieși niciodată din modă , acestea au fost testate în mod repetat în cele mai solicitante condiții.
Tendințele în schimbare afectează și moda sport, unde apar noi inovații în fiecare an. În cazul mărcilor care lucrează de mult timp la imaginea lor în lumea modei, putem avea încredere în îmbunătățirile pe care le introduc.

Geci de primăvară pentru diverse ocazii

O geacă de primăvară pentru bărbați ar trebui să se potrivească stilului dvs, deoarece această piesă vestimentară vă va însoți foarte des. Din ce în ce mai des, putem observa o libertate mai mare a bărbaților când vine vorba de tendințe la modă.
Mulți bărbați aleg culori mai îndrăznețe când vine vorba de îmbrăcăminte exterioară în comparație cu câțiva ani în urmă. Vă recomandăm insistent să alegeți cel puțin o geacă de bărbați într-o culoare energizantă pentru garderoba dumneavoastră. Roșul sau verdele suculent arată grozav în aer liber.
Pe lângă faptul că sunt la modă gecile ar trebui să fie și foarte confortabile. Confortul la purtare este întotdeauna primordial aici, având în vedere vremea mofturoasă pe care o avem adesea în majoritatea lunilor de primăvară.

Cele mai populare geci de primăvară pentru bărbați

În ciuda trendurilor de schimbare în fiecare an, putem observa tendințele pe care clienții noștri le urmează atunci când aleg tipul unei geci perfect potrivită pentru primăvară. Acest lucru este cu siguranță dictat de multifuncționalitatea incontestabilă pe care o au modelele noastre de geci.
Culoarea sau croiala unei geci care ar trebui să ne servească în zilele mai răcoroase nu este la fel de importantă precum modul în care este făcută cu îmbunătățirile care le are aplicate. Extrem de important este tipul membranei utilizată într-un anumit model.
Categoria celor mai frecvent alese modele de geci include cu siguranță gecile impermeabile sau gecile softshell. Ultimele vor funcționa bine și în cazul călătoriilor cu bicicleta sau al activității fizice intense. Acestea izolează perfect căldura, dar lasă și aerul să treacă, ceea ce este cel mai mare avantaj aici.

Oare geaca outdoor va înlocui, de exemplu gecile de piele?

In cazul gerurilor este suficient un hanorac mai cald cu geaca și protecția împotriva frigului este garantată. Nicio geacă din piele ecologică nu poate înlocui protecția pe care o veți obține atunci când alegeți o geacă sport. Geaca de piele poate fi o soluție la modă, dar este complet nepractică pentru zilele mai reci.
În plus, o geacă sport, mai ales neagră este pe cât de elegantă atât de pragmatică. Vă va completa perfect ținuta de zi cu zi, oferind-ui relax și nonșalanță. Tot ce trebuie să faceți este să îmbrăcați un tricou termoactiv ca prim strat, peste el puneți un hanorac sau pulover cald și protecția împotriva frigului este garantată.
Gecile de primăvară ar trebui să fie mult mai subțiri și mai ușoare decât cele de iarnă, dar merită să ne amintim că primăvara sunt și temperaturi mai scăzute. Totul depinde de umpluturile utilizate într-un anumit model. Datorită descrierii meticuloase a fiecărui articol de îmbrăcăminte pe care îl găsiți pe site-ul nostru, puteți alege exact ceea ce aveți nevoie și să fiți pregătit pentru orice moment.
O opțiune interesantă sunt gecile sport cu izolație detașabilă interioară. În acest caz, o geacă va fi suficientă pentru toate anotimpurile. Investiția într-o piesă de îmbrăcăminte de la un brand cunoscut, precum adidas, Nike sau Puma, poate fi puțin mai scumpă decât cumpărarea unei geci dintr-un magazin tipic de lanț, dar beneficiile sunt disproporționat mai mari.
Vă sfătuim să cumpărați geci cu atenție, astfel ca acestea să vă servească mai multe sezoane. Aceasta este o soluție mult mai ecologică decât schimbarea gecii în fiecare an.

Geci de toamnă practice și la modă

Cele mai populare piese vestimentare de toamnă sunt gecile sport. În acest timp se organizează multe excursii școlare după întoarcerea din vacanță. De obicei, atunci se fac drumeții studențești, iar clima de la munte și de la malul mării nu face decât să încurajeze excursiile.

Achiziționarea unei geci Adidas este o investiție foarte bună pentru mulți ani.
Gecile pentru bărbați Adidas sunt realizate din cele mai bune materiale disponibile pe piață. Mențin perfect căldura, dar lasă și aerul să treacă, ceea ce poate fi un avantaj cheie în ceea ce privește confortul în cazul expedițiilor montane. Gecile Nike pentru bărbați au proprietăți similare. Adesea, modelele sport sunt rezistente la ploaie, astfel încât să puteți fi protejatâți împotriva condițiilor meteorologice în schimbare.

O geacă perfect ajustată – cum este?

Mulți oameni se întreabă dacă o geacă confortabilă poate arăta bine și în combinație cu o cămașă, de exemplu atunci când ne dorim un stil elegant pentru un birou. Mult depinde de modelul pe care îl alegeți – și sunt multe dintre ele pe piață.
Gecile matlasate au fost foarte populare în ultimii ani atât în rândul doamnelor, cât și în rândul bărbaților. În această categorie sunt incluse nu numai modele sport, ci și altele mai elegante și casual.
Adesea sunt și produse elegante care se potrivesc perfect atât cu stilul casual, cât și cu stilul de afaceri. Daca vă doriți o croială ajustata, puteți sublinia silueta cu geci slim fit. Foarte des, chiar și gecile sport pentru bărbați au adâncituri care subliniază silueta. Pentru persoanele care doresc să ascundă unele imperfecțiuni ale siluetei, gecile Nike cu lungime extinsă vor fi perfecte. Acest lucru va prelungi optic silueta și în același timp este o croială cu aspect foarte interesant.
Dintre modelele populare care funcționează bine atât iarna, toamna cât și primăvara, puteți observa gecile bomber sau parka. Mulți oameni cred că aceste tipuri de stiluri sunt alegerea perfectă doar pentru temperaturi peste câteva grade Celsius.
Acest lucru este adevărat, deoarece producătorii recunoscuți de îmbrăcăminte sport oferă în fiecare an în colecțiile sale geci de tranziție special adaptate pentru zilele reci solicitante. Sunt izolate în mod special în interior sau folosesc sisteme pentru a menține căldura pentru o perioadă lungă de timp și nu permit aerul rece să pătrundă.

Îmbrăcămintea Dvs preferată într-un singur loc

Odată ce vedeți gama noastră de geci, vă încurajăm să acordați atenție celorlalte categorii de îmbrăcăminte. Datorită experienței noastre de mulți ani puteți fi sigur că toate produsele pe care le oferim sunt întotdeauna de cea mai bună calitate.
Ne concentrăm doar asupra producătorilor verificați care folosesc cele mai bune tehnologii la producerea îmbrăcămintei sale, la care lucrează de ani de zile pentru a vă oferi haine sport de cea mai înaltă clasă.
Vă recomandăm să cunoașteți și astfel de categorii precum:
•  pantaloni de trening pentru bărbați
•  hanorace bărbați
•  pantofi sport pentru bărbați
•  treninguri bărbați

Cum să alegeți mărimea potrivită a gecii?

Suntem conștienți că cumpărăturile online au la fel de mulți adversari cât susținători. Este cu siguranță influențată de dificultatea rezultată din incapacitatea de a măsura o anumită îmbrăcăminte înainte de a o cumpăra. Multitudinea de modele ne pot întoarce capul, dar cum putem fi siguri că modelul selectat ni se va potrivi?
Măsurăm personal fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl găsiți în magazinul nostru online, astfel încât fiecare dintre clienții noștri să aibă șansa de a verifica dacă comanda va răspunde așteptărilor și nevoilor sale.
Prin urmare, vă sfătuim să comparați dimensiunile cu o piesă potrivită pe care o aveți deja în garderoba dvs., datorită căreia veți exclude confuziile inutile legate de o potrivire proastă a modelului. Desigur, dorim să vă reamintim că dacă nu reușiți să potriviți perfect geaca nevoilor dumneavoastră, aveți la dispoziție până la 14 zile pentru a returna produsul comandat.
Pe lângă citirea tabelului de mărimi, merită să faceți cunoștință cu toate recomandările pe care producătorul le-a pregătit pentru a ne bucura de achiziția noastră cât mai mult timp.
Țineți minte că fiecare produs pe care îl comandați de pe site-ul Desportivo este livrat în ambalajul original, cu un set complet de etichete. Ne construim reputația de peste o duzină de ani, cu noi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bunurile contrafăcute.