Sutiene, topuri, lenjerie

Categorie
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

 1. Nike
  începand de la 120,00 RON 100,84 RON
 2. PUMA
  începand de la 126,00 RON 105,88 RON
 3. 4F
  începand de la 147,00 RON 123,53 RON
 4. 4F
  începand de la 147,00 RON 123,53 RON
 5. 4F
  începand de la 115,00 RON 96,64 RON
 6. 4F
  începand de la 96,00 RON 80,67 RON
 7. adidas
  începand de la 135,00 RON 113,45 RON
 8. adidas
  începand de la 106,00 RON 89,08 RON
 9. 4F
  începand de la 149,00 RON 125,21 RON
 10. Under Armour
  începand de la 149,00 RON 125,21 RON
 11. Under Armour
  începand de la 149,00 RON 125,21 RON
 12. PUMA
  începand de la 107,00 RON 89,92 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

Top

Mergi la jogging într-o zi calduroasă? Sau poate te-ai înscris la fitness? Ești o femeie adevărată, așa că și în astfel de situații vrei să arăți stilat? Sutienele sport de damă din oferta Desportivo sunt pentru tine! Merită să alegi măcar câteva dintre ele pentru tine. Lenjeria sport de brand este o garanție că noul top va rămâne mai mult timp în garderoba Dvs - vă veți putea bucura de el fără să vă faceți griji pentru durabilitate, păstrând forma și mărimea originală.

Sutiene sport Nike - descoperă posibilitățile oferite de Dry Fit

Vă recomandăm în special sutiene sport Nike - realizate în tehnologia inovatoare Dry Fit, asigurând un management excelent al umidității. Daca te hotarasti sa cumperi, te poti rasfata cu usurinta chiar si la un antrenament foarte intens, fara teama de disconfort.

Topurile sport pentru femei Nike se potrivesc perfect pentru forma corpului unei femei - te simti foarte confortabil in acest tip de sutien sport. Fără presiune! Când porți un top sport Nike, cu greu îi observi prezența. Profesionalismul producatorului se vede in grija pentru fiecare detaliu din aceasta parte a tinutei. Sutienele sport sunt o modalitate excelentă de a arăta feminin chiar și în timpul activităților mai solicitante din punct de vedere fizic, mai ales când temperatura de afară este foarte ridicată.

Topuri sport – confortul întâi de toate

Uită de chinul sutienelor tradiționale nepotrivite! Un top sport este o opțiune grozavă, mai ales pentru femeile care au forme mai puțin standard – chiar și o circumferință largă sub bust și sâni mai mici. Uneori, alegerea unui sutien tradițional într-o astfel de situație poate fi cu adevărat supărătoare.

La unele modele oferite in magazinul nostru ai optiunea de a ajusta curelele - asta rezulta o potrivire optima in functie de nevoile tale specifice. Tivul de sub bust este sigur , astfel încât să fii liniștită în privința aspectului tău și să te dedici lucrurilor mai importante. Modelul a fost special conceput pentru a susține ușor bustul. Sutienul nu se misca in timp ce mentine un nivel ridicat de flexibilitate.
Sutiene sport la Desportivo - cei mai buni producători
Materialele special selectate din care producători precum adidas, Nike sau Reebok fac astăzi sutiene sport, respiră fantastic. În plus, există adesea o proprietate foarte utilă - adică absorbția mirosurilor neplăcute. Chiar și atunci când obosești, nu este teamă că vei face o impresie proastă.

Topuri sport zilnic

Topurile sport de damă pot fi purtate și ca lenjerie de zi cu zi - atâta timp cât aveți asocieri proaste cu popularele flotări și nu vă plac. Un sutien sport este o soluție care va funcționa și atunci când sânii tăi sunt puțin mai mari. Datorită unei metode speciale de cusut - și anume cusături plate - nu va trebui să vă faceți griji cu privire la fleacurile iritante și care vă distrag atenția.

Sutienele de marcă ale producătorilor tradiționali mai buni au de asemenea adesea dezavantajul că necesită spălare cu mâinile nu în mașina de spălat. În cazul versiunii sport a acestei părți de lenjerie intimă - problema a dispărut! Economisește mult timp și efort. În plus, nu riscați să vă apară afectări alergice pe mâini sub influența apei fierbinți și a detergenților.

Daca alergia este problema ta - te poti decide in siguranta sa cumperi unul dintre topurile de la Desportivo - toate sunt realizate din materiale hipoalergenice care nu prezinta riscul de aparitie a unor afectiuni alergice. Zero erupții cutanate, mâncărime sau alte simptome neplăcute pe care fiecare persoană mai sensibilă le cunoaște bine.

Te invităm la cumpărături – alege sutienul sport perfect pentru tine în magazinul Desportivo!