Returnări

Returul produselor.

Vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage din acest contract în termen de 14 zile fără invocarea niciunui  motiv. Astfel, în conformitate cu O.U.G nr. 34/2014, termenul de returnare a Bunurilor sau de renunțare la un Serviciu expiră după 14 zile din ziua în care:  

1. Consumatorul intră în posesia Bunurilor sau a ultimului Bun (produs) - dacă Consumatorul comandă un produs sau mai multe produse, care vor fi livrate separat. - în care Consumatorul a intrat în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei părți - în cazul livrării unui Produs format din mai multe loturi sau părți.  

2. în care un terț indicat de dumneavoastră, altul decât transportatorul a intrat în posesia Bunurilor sau a ultimelor Bunuri, dacă contractul a vizat transferul dreptului de proprietate asupra mai multor articole livrate separat, sau în posesia ultimului articol, dacă contractul a vizat transferul dreptului de proprietate asupra Produselor livrate parțial sau în loturi.  

Poate fi folosit modelul formularului de retragere din contract, însă nu este obligatoriu. Coletul se returnează personal pe cont propriu, prin orice companie de curierat. 

Adresa de retur: 
OLZA LOGISTIC - Desportivo sp. z o. o
str. Matei Corvin, nr. 48
or. Oradea, jud. Bihor
cod poștal: 410142  

Consecințele retragerii din contract.

Consumatorul este responsabil pentru scăderea valorii articolului ca urmare a utilizării acestuia într-un mod diferit decât era necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcția articolului.