Returnări

Returul produselor.

Vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage din acest contract în termen de 14 zile fără invocarea niciunui  motiv. Astfel, în conformitate cu O.U.G nr. 34/2014, termenul de returnare a Bunurilor sau de renunțare la un Serviciu expiră după 14 zile din ziua în care:  

1. Consumatorul intră în posesia Bunurilor sau a ultimului Bun (produs) - dacă Consumatorul comandă un produs sau mai multe produse, care vor fi livrate separat. - în care Consumatorul a intrat în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei părți - în cazul livrării unui Produs format din mai multe loturi sau părți.  

2. în care un terț indicat de dumneavoastră, altul decât transportatorul a intrat în posesia Bunurilor sau a ultimelor Bunuri, dacă contractul a vizat transferul dreptului de proprietate asupra mai multor articole livrate separat, sau în posesia ultimului articol, dacă contractul a vizat transferul dreptului de proprietate asupra Produselor livrate parțial sau în loturi.  

Poate fi folosit modelul formularului de retragere din contract, însă nu este obligatoriu.   Pentru a folosi și a respecta termenul de retragere din contract este suficient să trimiteți informații privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere din contract înainte de termenul limită de retragere la [email protected], în mesajul de răspuns vă vom oferi o etichetă, care trebuie plasată într-un loc vizibil pe colet. Costul transportului pentru retur - 15 lei va fi redus din suma de rambursare.  

Consecințele retragerii din contract.

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, cu excepția sumei de 15 lei care acoperă costul transportului de retur, imediat și în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data în care am fost informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Putem reține rambursarea până la primirea articolului sau a dovezii returnării acestuia, în funcție de evenimentul care are loc primul, dacă contractul se referă la vânzarea produsului. Costul returnării produsului în valoare de 15 lei este suportat de către consumator.

Consumatorul este responsabil pentru scăderea valorii articolului ca urmare a utilizării acestuia într-un mod diferit decât era necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcția articolului.