You're currently reading page 1 of 9

Afisati: 28

You're currently reading page 1 of 9

Afisati: 28

Treningul pentru bărbați

Treningul pentru bărbați este o îmbrăcăminte sport clasică, prețuită pentru confortul său, funcționalitate și universalitate. Completele de treninguri sunt un set format din pantaloni și hanorac în același stil și ton de o culoare corespunzătoare.
Părțile individuale nu trebuie să fie identice - ele se pot potrivi pur și simplu împreună, uneori prin contraste sau pot fi asociate printr-un element decorativ comun, de exemplu un logo de aceeași culoare sau o amprentă.

O ținută bine aleasă = mai multă încredere în sine și un antrenament mai bun!

Știm cum ținuta vă afectează bunăstarea. Pantalonii comozi și un hanorac în timpul jogging-ului pe teren vă pot oferi încredere și absolut împotrivă disconfortul vă inervează și vă lipsește de bucuria de a practica disciplina preferată.
Ne aranjam oferta în așa fel încât sa fiți siguri că veți putea găsi exact ceea de ce aveți nevoie. Indiferent dacă sportul dvs preferat este alergarea, baschetul, voleiul sau ridicarea greutăților, treningurile noastre vor îndeplini cerințele dvs la maxim.
Cei mai mari producători de îmbrăcăminte sport studiază de mulți ani nevoile consumatorilor pentru a vă putea oferi exact ceea de ce aveți nevoie, iar noi dorim să vă oferim doar produse verificate.

La modă nu numai în sala de sport, deci popularitatea treningurilor nu scade
În trecut treningul era asociat doar cu ținuta pe care o alegem pentru sală sau jocul cu mingea, astăzi este ales cu drag de bărbații de toate vârstele ca ținuta de zi cu zi.
De asemenea treningul va fi perfect pentru călătorii, oferindu-vă confortul de care aveți nevoie atât de mult. Funcționalitatea și marea sa varietate când vine vorba de croi si modele îl fac să corespundă diverselor nevoi masculine din lumea modernă.
În ziua de astăzi, datorita numărului mare de variante disponibile puteți alege modelul potrivit de treninguri pe care îl veți purta cu adevărată plăcere in fiecare zi. 

Din ce material ar trebui să fie treningul?

Pe piața veți găsi seturi practice din bumbac, nailon în modele retro sau poliester, perfecte pentru sport. Vom găsi treninguri aerisite și izolate oferite într-o gamă extrem de variata de culori și în diverse stiluri, pentru fiecare anotimp și vreme.
Cele mai bune companii de sport pe care le oferim, precum adidas, Nike, Puma sau Reebok, lansează constant noi modele de treninguri pentru bărbați care frapează nu doar prin funcționalitate, ci și prin imprimeuri surprinzătoare sau mici îmbunătățiri care influențează pozitiv confortul utilizării.

Treninguri pentru bărbați cu glugă sau fără – alegeți modelul perfect

Înainte de a alege un trening merită să vă gândiți în ce circumstanțe îl veți folosi. Dacă vă place să faceți sport în aer liber, ar trebui să țineți cont de fluctuațiile de temperatură care apar atât primăvara, toamna, cât și vara.
În acest caz, adăugarea unei glugi se poate dovedi a fi de neînlocuit. Vă va proteja capul de frig și de asemenea va arăta foarte bine în combinație, de exemplu cu o jachetă din piele sau denim.
Magazinul Desportivo vă oferă o gamă largă de haine sport, verificați celelalte categorii ale noastre și îmbrăcați-vă din cap până în picioare în haine ale celor mai bune mărci la prețuri avantajoase. Vă recomandăm cu drag celelalte categorii ale noastre:
• tricouri pentru bărbați
• hanorace bărbați
• pantaloni de trening pentru bărbați
• pantofi sport pentru bărbați

Treninguri pentru bărbați - bune pentru multe ocazii

Treningul pentru bărbați este o ținută ideală pentru alergare sau sală, de mult a încetat să fie asociat doar cu acest scop. Ultimele modele au croieli care aderă la silueta și sunt finisate într-un mod foarte estetic, datorită căruia se vor dovedi nu numai în activitatea fizică.
Veți fi încântat să îmbrăcați treningurile sport și acasă sau pentru întâlniri neformale cu prietenii. În plus, puteți purta separat pantalonii și hanoracele. Blugii și un hanorac în garderoba dvs sunt răspunsul la fiecare zi când vă gândiți „Nu am cu ce să mă îmbrac”.

Produsele originale sunt o garanție a calității

Treningurile pentru bărbați merită alese acordând atenție nu numai aspectului, ci și funcționalității. Primul criteriu la cumpărare poate fi materialul din care sunt fabricate. Treningurile din bumbac și poliester sunt cele mai populare.
Primele sunt calde și moi, așa că elementele lor sunt perfecte și pentru purtarea de zi cu zi în zilele mai reci. De asemenea, un trening din bumbac vă va ajuta să vă încălziți mai repede înainte de antrenament și să vă mențineți mușchii calzi între seturile de exerciții.
Pantalonii și hanoracele din poliester modern sunt prețuite pentru aerisire - atât de importantă în timpul antrenamentelor intense - precum și pentru lejeritate și capacitatea de a regla perfect mărimea.
Poliesterul este folosit de cele mai populare mărci de sport este întotdeauna de înaltă calitate.
Tehnologiile avansate asigură schimbul optim de aer în toate condițiile termice, iar materialul subțire al treningurilor le face să ocupe puțin spațiu într-un rucsac sau geantă și să fie foarte confortabile.

Cele mai la modă croieli de trening

Când vine vorba de stiluri, treningurile pentru bărbați cu picioare conice sunt cele mai populare în ultima vreme. Croiala lor ar trebui să fie destul de lejeră, dar nu prea spațioasă. Astfel de modele sunt atât confortabile, cât și elegante.
Lipsa materialului suplimentar asigură confort deplin în timpul oricărui tip de exercițiu, iar linia subțire a picioarelor pune în valoare silueta și vă face mai înalți.
De asemenea hanoracele sunt croite pentru a fi aproape de corp, asigurând în același timp libertatea de mișcare. Alegând mărimea potrivita a hainelor, ar trebui sa vă simțiți liber si confortabil, indiferent daca faceți sport sau vă relaxați pe canapea.

Treningul pentru bărbați – îmbrăcați-vă la modă acasă

Într-o perioadă în care biroul de acasă a devenit o parte a stilului nostru de viață, treningul a devenit și unul dintre articolele vestimentare obligatorii.
Vedetele apar fără nicio jenă, chiar și în timpul întâlnirilor publice. Este un simbol al distanței nelimitate față de lume, a fi în formă și a trăi într-un stil potrivit.
Hainele pe care le punem acasă trebuie să fie confortabile și estetice în același timp. Treningul pentru bărbați îndeplinește perfect aceste criterii.

Treninguri practice de la cei mai buni producători

Când cumpărați treninguri este imposibil să nu acordați atenție funcționalității acestora. Indiferent dacă vă veți folosi ținuta în timpul antrenamentelor intense sau dacă urmează să fie folosite pentru purtarea de zi cu zi, cea mai importantă sarcină a treningurilor pentru bărbați este să vă mențină confortabilitatea.
De aceea merită să alegeți mărci verificate și recunoscute. Atunci când alegeți treningurile oferite de magazinul nostru - adidas, Puma sau Nike, puteți fi sigur că acestea vor fi realizate din cele mai bune materiale și finisate cu grijă.
Acest lucru vă va asigura confortul utilizării și siguranța că vă vor servi mult timp. Treningurile moderne de marcă sunt, de asemenea, numeroase îmbunătățiri ce influențează pozitiv asupra confortului fiecărei activități.

Treninguri - modă și confort

În zilele noastre treningurile complete se găsesc din ce în ce mai des pe străzi. Treningul negru, alb sau roșu sunt cele mai populare categorii de produse. Puteți alege un trening fără decoruri inutile sau pe cel completat cu iconicele 3 dungi sau un logo mare plasat pe piept. Puteți alege treninguri cu glugă sau fără glugă.
Un trening combinat cu o pereche de adidași de marcă va fi o alegere excelentă pentru întâlnirea cu prietenii, plimbare sau cumpărături. Alegeți o croiala apropiată de corp și în stilul care vi se potrivește. Nu veți fi dezamăgiți folosind ofertele de marcă și la modă ale magazinului Desportivo.

Trening nu numai monocrom

Din ce în ce mai des producătorii combină elemente de trening care nu sunt identice, dar se potrivesc între ele. Acestea sunt apoi combinate printr-un singur element comun, ceea ce nu înseamnă că nu îl puteți ajusta singur la orice altă piesă vestimentară.
 Având un set, îl puteți combina liber în multe configurații cu alte haine.

Experimentați cu culorile așa cum vă place!

Dacă nu știți să combinați culorile, vă recomandăm să cunoașteți un instrument extrem de util - roata culorilor. Una dintre opțiunile pe care le arată roata este să amestecați culorile unul față de celălalt pentru a găsi în mod intenționat cel mai mare contrast posibil. Conform acestei teorii combinația perfectă va fi bleumarin cu galben sau roz cu verde. Datorită acestui fapt, vom primi o 
Conform acestei teorii combinația perfectă va fi bleumarin cu galben sau roz cu verde. Datorită acestui fapt, vom primi o combinație extrem de dinamică și revigorantă care cu siguranță ne va oferi energie pe tot parcursul zilei.
Daca sunteți aproape de soluții mai sigure, atunci vă va place modul de a alege haine in seturi monocrome, unde o culoare vine in mai multe nuanțe. De exemplu, poate fi o combinație de albastru deschis cu albastru mai închis, plus accesorii bleumarin.
Astfel de combinații sunt la modă timp de multe sezoane, așa că suntem convinși că nu se va demoda în curând. Această compoziție va fi echilibrată, elegantă, discretă, iar dvs veți fi mai încrezut în sine.