Lenjerie damă

Categorie
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

 1. Nike
  începand de la 157,00 RON 131,93 RON
 2. Nike
  începand de la 192,00 RON 161,34 RON
 3. PUMA
  începand de la 150,00 RON 126,05 RON
 4. PUMA
  începand de la 130,00 RON 109,24 RON
 5. PUMA
  începand de la 129,00 RON 108,40 RON
 6. 4F
  începand de la 148,00 RON 124,37 RON
 7. PUMA
  începand de la 114,00 RON 95,80 RON
 8. 4F
  începand de la 148,00 RON 124,37 RON
 9. 4F
  începand de la 148,00 RON 124,37 RON
 10. PUMA
  începand de la 130,00 RON 109,24 RON
 11. 4F
  începand de la 146,00 RON 122,69 RON
 12. 4F
  începand de la 146,00 RON 122,69 RON
 13. 4F
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 14. 4F
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 15. adidas
  începand de la 137,00 RON 115,13 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

Lenjerie sport de damă în Desportivo - avem ceea ce cauți!

Lenjeria intimă bine aleasă este baza pentru bunăstarea fiecărei femei. Această piesă vestimentară trebuie să țină pasul cu dvs în orice situație, să facă față tuturor provocărilor de zi cu zi, să arate impecabil și în același timp comportându-se ca o a doua piele. Desigur că neapărat  trebuie să îndeplinească cerințele dumneavoastră estetice. Oferta noastră include o selecție largă de lenjerie elegantă pentru dame. Vă invităm să vedeți toate modelele de lenjerie de damă de pe site-ul Desportivo.
Indiferent dacă stilul dvs de viață este axat pe sport și trăiți activ în fiecare zi sau pur și simplu alegi lenjerie sport pentru că vă concentrați atenția spre confortul purtării, cu siguranță veți găsi ceva pentru sine.

Lenjeria de damă trebuie să fie confortabilă!

Daca vă place sa faceți sport sau abia începeți să vă prezentați în această lume sportivă, cu siguranță știți cum îmbrăcămintea bine aleasă poate afecta calitatea antrenamentului. Lenjeria de damă nu face excepție, iar deținerea lenjeriei confortabile este baza pentru crearea unei ținute sport.
Indiferent dacă preferați să purtați slipi, boxeri sau tanga - ar trebui să alegeți întotdeauna lenjerie de damă de cea mai bună calitate. Dacă prioritatea dvs este confortul și sănătatea pielii, lenjeria de dama sexy nu este suficientă – trebuie să fie și adaptată nevoilor persoanelor active.

Avantajul lenjeriei sportive de damă față de celelalte

Poate vă întrebați dacă are rost să alegeți specială lenjerie sportivă. În opinia noastră, cu siguranță merită să aveți încredere în brandurile care s-au specializat de mulți ani în proiectarea de îmbrăcăminte pentru persoane active.
Produsele de marca Puma, pe care le avem în oferta noastră sunt prezentate cu modele bine gândite de chiloți, care răspund cerințelor doamnelor active.
Materialul din care au fost realizați este respirabil, ceea ce cu siguranță va oferi confort pielii dvs. Cauciucul folosit este fabricat din elastan, care vă va oferi o potrivire corpului perfectă.
Ofertele pregătite de brandurile de top sunt pentru femeile care vor să simtă o a doua piele în noua lor lenjerie. Țineți minte că cu îmbrăcămintea sport bine aleasă puteți masca micile imperfecțiuni ale siluetei, precum și lenjeria de damă poate juca exact același rol.

Îmbrăcăminte sport de dama în oferta de la Desportivo

Dacă trăiți activ sau pur și simplu prețuiți confortul oferit de hainele sport, vă încurajăm cu tărie să verificați și celelalte categorii de produse care vă vor permite să compuneți o ținută sport completă.
Vă recomandăm în special:
•  hanorace de damă
•  pantaloni de trening damă
•  pantofi sport de damă
•  treninguri de damă
Când faceți cumpărături în magazinul nostru online, aveți garantată originalitatea tuturor produselor achiziționate. Fiecare dintre acestea este inițial ambalat cu un set de etichete.
O gamă largă de modele de lenjerie termoactivă pentru dame în oferta Desportivo
Pe lângă chiloți, veți găsi și seturi de lenjerie intimă termoactiva. Daca sunteți adeptă sporturilor de iarnă, cu siguranță veți aprecia avantajele unui set de lenjerie bine potrivită care vă va oferi un confort termic optim.
Confortul persoanei care face exerciții este influențat de mulți factori, astfel și calitatea antrenamentului. Unul dintre cei mai importanți dintre acești factori este temperatura aerului. Dacă doriți să vă bucurați în deplin de bucuria drumețiilor de iarnă, ski sau snowboarding sau poate vă place să alergații când temperatura scade sub zero - aceasta va fi soluție pentru dvs.
Îmbrăcămintea selectată necorespunzător iarna poate duce la răcirea corpului, în timp ce vara provoacă supraîncălzirea corpului și transpirație crescută a pielii, deci ar trebui să depuneți toate eforturile pentru a le evita. Soluția ideală este lenjeria termoactivă de damă optim potrivită. Este o îmbrăcăminte practică pe care o puteți purta tot timpul în toate anotimpurile anului. Îmbrăcămintea termoactivă pentru doamne este perfectă pentru îndepărtarea transpirației și a vaporilor de apă de pe piele.
Lenjeria termică pentru femei se potrivește perfect formei figurii. Acest articol de îmbrăcăminte este disponibil în magazinul Desportivo în diferite mărimi. Cu toate acestea, flexibilitatea hainelor înseamnă că puteți adapta cu ușurință un set de lenjerie intimă termoactivă de altă dimensiune diferită de a dvs la nevoile individuale.

Lenjerie termică de damă - cea mai bună alegere pentru dvs

Nu se poate nega faptul că în ultimii ani lenjeria termoactivă pentru femei a devenit din ce în ce mai populară în rândul doamnelor care au un stil de viață activ. Vă întrebați ce factori sunt responsabili pentru această stare de lucruri? Merită menționat cel puțin câteva condiții:
•  aplicație universală - potrivită nu numai pentru antrenament, ci și pentru sarcinile de zi cu zi, casnice, profesionale și atunci când temperatura o cere;
 termoizolatie eficienta - hanoracul termoactiv de damă garantează purtătorului o protecție excelentă atât împotriva frigului cât și a căldurii;
•  efect „a doua piele” – îmbrăcămintea termoactivă de damă aderă perfect pe corp; in plus, este flexibilă și nu provoacă abraziuni sau iritații ale pielii;
•  capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute, care cu siguranță vă vor afecta pozitiv confortul de zi cu zi.
Un set de lenjerie termoactivă selectat corespunzător nu limitează libertatea la mișcare. Vă face să vă simțiți perfect în propria piele.
Îmbrăcăminte termoactivă damă - diverse modele, cea mai înaltă calitate a manoperei
La Desportivo, suntem conștienți de nevoile diferite ale clienților noștri. De aceea, lenjeria noastră termică pentru femei este disponibilă în diferite versiuni. O îmbrăcăminte subțire este destinată utilizării de vară.
Acest tip de îmbrăcăminte termoactivă de damă este excelentă pentru a elimina umezeala de pe suprafața pielii și pentru a o proteja eficient împotriva radiațiilor dăunătoare UV, nu este capabilă să protejeze corpul de frig.
Aceasta sarcină este îndeplinită mult mai bine de un hanorac termoactiv de damă realizat cu folosirea țesăturii de grosime medie, care poate fi folosit cu succes atât primăvara cât si toamna.
Cu toate acestea, dacă vă pasă de confortul termic deplin, lenjeria termică pentru femei din material gros, flexibil va fi soluția perfectă pentru dvs. Datorită acestuia exercițiile fizice – tot în aer liber – vor deveni o adevărată plăcere pentru dvs.

Cum să alegeți bine lenjeria de damă online?

Știm că cumpărăturile online au la fel de mulți adversari cât susținători. Unii oameni apreciază faptul că economisesc timpul datorită acestei forme de cumpărare a hainelor, dar în același timp le este frică de o mărime greșită și de modelul croielii.
Ca răspuns la nevoile clienților noștri, măsurăm fiecare articol de îmbrăcăminte din magazinul nostru online, astfel încât să puteți decide în mod conștient asupra unui anumit model, atât lenjerie intimă, cât și orice alt tip de îmbrăcăminte.