You're currently reading page 1 of 3

Afisati: 28

 1. 4F
  începand de la 343,00 RON 288,24 RON
 2. 4F
  începand de la 343,00 RON 288,24 RON
 3. 4F
  începand de la 469,00 RON 394,12 RON
 4. Outhorn
  începand de la 293,00 RON 246,22 RON
 5. Outhorn
  începand de la 293,00 RON 246,22 RON
 6. 4F
  începand de la 469,00 RON 394,12 RON
 7. Alpinus
  începand de la 408,00 RON 342,86 RON
 8. adidas
  începand de la 778,00 RON 653,78 RON
 9. Givova
  începand de la 248,00 RON 208,40 RON
 10. Alpinus
  începand de la 465,00 RON 390,76 RON
 11. Alpinus
  începand de la 691,00 RON 580,67 RON
 12. adidas
  începand de la 867,00 RON 728,57 RON
 13. Alpinus
  începand de la 714,00 RON 600,00 RON
 14. Alpinus
  începand de la 748,00 RON 628,57 RON
 15. Outhorn
  începand de la 249,00 RON 209,24 RON
 16. 4F
  începand de la 555,00 RON 466,39 RON
 17. 4F
  începand de la 309,00 RON 259,66 RON
 18. 4F
  începand de la 309,00 RON 259,66 RON
 19. 4F
  începand de la 272,00 RON 228,57 RON
 20. 4F
  începand de la 272,00 RON 228,57 RON
 21. 4F
  începand de la 272,00 RON 228,57 RON
You're currently reading page 1 of 3

Afisati: 28

Geci de damă în Desportivo - calitate înaltă la un preț competitiv

O îmbrăcăminte exterioară este una dintre cele mai importante piese vestimentare, indiferent de anotimp. Începând de la geci de iarna de dama, la jachete bomber, ramones, paltoane, până la cele lejere, care sunt perfecte pentru perioada de tranziție, acest tip de îmbrăcăminte ne însoțește pe tot parcursul anului.
În magazinul nostru online am pregătit o selecție largă de geci sport care vor funcționa perfect în toate condițiile meteo. Datorită faptului că atunci când ne selectăm sortimentul, ne bazăm mereu pe producători verificați, care știu totul despre haine sport, aveți garanția de bani bine investiți.

Geacă de damă dintr-un lanț de magazine sau de la un producător dovedit?

Atunci când vă decideți să cumpărați o geacă nouă, probabil că vă veți gândi dacă să ajungeți la oferte uneori mult mai ieftine ale lanțurilor de magazine populare care tentează cu o croială la modă, sau să plătiți mai mult pentru aceeași piesă vestimentară, dar semnată cu adidas, Nike, 4F sau Puma.
Datorită experienței de mai mulți ani în conducerea și dezvoltarea unui magazin online cu haine sport, vă putem asigura că este mult mai profitabil să pariați pe o geacă care să vă servească fără plângeri câteva sezoane decât să cumpărați modele noi din lanțuri de magazine în fiecare an, a căror calitate este adesea incomparabilă.
Companiile mari precum adidas, Nike, Puma sau Under Armour, care de ani de zile lucrează la îmbunătățirea tehnologiilor produselor folosite în colecțiile sale, au mult mai multe cunoștințe despre nevoile oamenilor care trăiesc activ. Modelele de geci de damă pe care le oferă sunt mult mai lustruite decât cele care apar și dispar în același sezon.
Vă recomandăm cu grijă să vă gândiți la cumpărăturile planificate, astfel încât să vă bucurați de o geacă bine aleasă nu doar pentru o primăvară, ci și pentru următorii ani. Pe lângă gecile de damă, am dori să vă invităm să vedeți și celălalt sortiment al nostru, pe care l-am selectat ținând cont de nevoile persoanelor a căror mare parte a vieții este sportul.
Vedeți și:
•  trening de damă
•  pantaloni de trening damă
•  tricouri de damă
•  hanorace de damă

Geacă de iarnă pentru dame - cum să o alegi pe cea mai bună?

Iarna este perioada din an în care cu siguranță ar trebui să alegeți o geacă care nu este doar la modă și stilată, ci mai presus de toate de o calitate deosebită. Realitatea este că adesea îmbrăcămintea preferată exterioară de iarnă este cu noi în fiecare zi. Așa că trebuie să ne simțim bine în ea, nu doar să avem stilizări rafinate, ci și mai ales să nu ne expunem la hipotermie, iar în consecință la o răceală.
Momentul în care trebuie să renunțăm la îmbrăcămintea ușoară în favoarea unor haine exterioare mai calde nu trebuie să fie atât de neplăcut pe cât adesea îl asociem. Scăderea temperaturii și mai puține zile însorite nu vor fi atât de supărătoare atunci când garderoba noastră este ajustată pentru a ne oferi confort termic.
Înainte de a continua să finalizați achiziția, gândiți-vă unde veți purta geaca de care aveți nevoie. Dacă plănuiți să o cumpărați pentru a merge la serviciu sau de a o purta în fiecare zi și pentru a face plimbări prin oraș, gecile de puf cu o croială lungă vor funcționa cu siguranță de minune. Gluga, cu care astfel de modele sunt cel mai adesea finisate, nu numai că adaugă caracter stilului, dar și poate înlocui cu succes căciula. Va fi de neprețuit în caz de ploaie sau vânt. Croiala extinsa vă va oferi o porție suplimentară de căldură în cele mai sensibile părți ale corpului.

Geci de damă la modă perfecte pentru sporturile de iarnă

Dacă achiziția gecii pe care o căutați este legată de pasiunea dvs pentru diverse tipuri de sporturi de iarnă, atunci ați ajuns la locul potrivit. Așa branduri precum adidas, Nike, 4F sunt cea mai buna alegere când vine vorba de acest tip de îmbrăcăminte. Soluțiile care au fost folosite în modelele destinate schiului sau trekking-ului de iarnă cu siguranță nu vă vor dezamăgi nici în condiții meteorologice foarte nefavorabile.
În cazul unei astfel de îmbrăcăminte exterioară contează nu doar materialul din care a fost confecționată, ci fiecare detaliu este important: membrana pe care producătorul a decis să o folosească pentru a ne proteja de ploaie și zăpadă, asigurând fermoarul pentru ca apa să nu pătrundă înăuntru și în cele din urmă umplutura care a fost folosită la haină.
Cu siguranță, alegând mărci sportive verificate, știți că modelul de geacă pe care îl achiziționați vă va răspunde cerințelor și va face față chiar și celor mai dificile condiții meteorologice care predomină uneori pe pârtie sau traseu.

Ce geacă ar trebui să alegeți pentru iarnă?

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de produse de marcă. Sortimentul include geci sport de damă din cele mai recente colecții Nike, adidas sau 4F, concepute în conformitate cu tendințele actuale. Ne străduim să vă oferim o paletă de culori cele mai la modă, indiferent de preferințele dumneavoastră. Am pregătit oferte atât pentru pasionații de roșu energizant, cât și pentru pasteluri delicate.
În același timp, puteți găsi modele clasice care vor funcționa în garderoba fiecărei femei. Dacă negru sau bleumarin este întotdeauna cea mai bună alegere pentru dvs, cu siguranță veți găsi și ceva potrivit pentru sine.

Cumpărăturile online sunt într-adevăr o idee bună?

Articolele de îmbrăcăminte exterioare reprezintă o categorie specifică și pretențioasă de produse care trebuie să se distingă prin funcționalitate, estetică și mai presus de toate cu durabilitate și o bună izolare termică. Gândiți-vă în ce scop aveți nevoie de o geacă nouă, apoi citiți descrierea atașată fiecărui model și cu siguranță veți găsi exact ceea ce vă trebuie.
În plus, pentru siguranță că ați ales dimensiunea corectă a gecii, am inclus un tabel cu mărimi lângă fiecare dintre produsele noastre. Vă recomandăm să le citiți pentru a evita pierderea inutilă de timp în cazul necesității returnării bunurilor comandate. Cu toate acestea, dacă nu reușiți să alegeți dimensiunea corectă de prima dată, nu vă faceți griji - aveți 14 zile pentru a face retur.

Cum ar trebui să fie gecile pentru femei la modă?

Gecile sport de damă concepute de producători care își rafinau design-urile de mulți ani, sunt realizate din materiale speciale care protejează împotriva frigului, vântului puternic și ploilor intense. Confortul nu trebuie uitat, motiv pentru care fiecare geacă de damă pe care o găsiți în magazinul Desportivo a fost concepută astfel încât să nu restricționeze mișcarea și în același timp să sublinieze silueta.
Alegerea unei geci potrivite este o decizie importantă, mai ales atunci când urmează să fie folosită mai multe sezoane, la asta ne uităm de obicei atunci când alegem o îmbrăcăminte exterioară. Din acest motiv, este mai bine să renunțați la îmbrăcămintea exterioară ieftină, de calitate scăzută și să optați pentru soluții verificate folosite în gecile de la producători recunoscuți precum adidas, Nike sau 4F.
Acestea sunt caracterizate de o manoperă bună cu utilizarea materialelor funcționale, ce au facilități care afectează pozitiv confortul de utilizare. Atunci când alegeți o geacă sport pentru femei, merită să luați în considerare câteva aspecte tehnice importante, nu doar cele mai la modă modele. Merită să aruncați o privire la astfel de caracteristici ale produsului cum ar fi:
•  Materialul – fiecare geacă de damă bine concepută de la un producător de îmbrăcăminte sport dovedit este realizată din țesături respirabile care asigură o bună izolare termică. Datorită acestei soluții, corpul nu se va supraîncălzi, ceea ce este deosebit de important în timpul activității fizice. În plus, materialul impermeabil previne înmuierea, astfel că geaca va funcționa bine în timpul zăpezii și ploii.
•  Funcționalitate – geaca Nike de iarna pentru dame este dotata cu un sistem de buzunare în care puteți depozita obiecte mici. În plus, la modelele individuale, există și nervuri în partea de jos și la capătul mânecilor. Acest lucru previne pătrunderea zăpezii și oferă protecție suplimentară împotriva aerului rece. O geacă sport bună pentru femei ar trebui să aibă și o glugă pentru a preveni pierderea căldurii prin cap.
•  Design – multe femei care apreciază confortul aleg geci sport pentru purtarea de zi cu zi. Prin urmare, merită să acordați atenție faptului că stilul hainei se potrivește cu majoritatea stilurilor și funcționează bine și în timpul activității fizice. În zilele noastre, gecile de damă se caracterizează printr-o mare varietate, astfel încât culorile și croiala pot fi ajustate în funcție de propriile preferințe.
•  Gluga – bine conceputa, va înlocui cu succes o căciulă în zilele friguroase și va fi de neprețuit când bate vântul sau ploaia vă va prinde fără umbrelă și veți putea evita să răciți și să fiți uzi.
•  Buzunare – dacă se întâmplă să uitați mănușile, acest articol va fi de neprețuit. Adesea, la modelele sport avem opțiunea de încheiere a buzunarelor, ceea ce va fi o soluție excelenta pentru a ascunde ceva în ele în timp ce mergeți pe o pantă sau cu bicicleta.
Gecile sport pentru femei sunt concepute în primul rând pentru antrenamentul în aer liber. Deci sunt realizate din materiale ușoare și aerisite, care nu restricționează mișcarea, permițându-vă să vă bucurați de antrenamentul preferat. Datorită acestui lucru, puteți renunța la multe straturi de îmbrăcăminte, deoarece geaca oferă un nivel înalt de protecție împotriva frigului.

Un palton sau o geacă sport?

În lumea modernă a modei, găsim multe alternative la geacă. Acestea vor include paltoanele de damă, care, deși vor pune în evidență formele feminine și vor fi perfecte pentru doamnele cu siluete, dar nu vor fi potrivite pentru toate condițiile meteorologice. Gecile de damă sunt soluții mult mai practice. Jachetele emblematice pentru motocicliști nu vă vor proteja de ploaie sau vânt precum gecile de tranziție bine concepute.
Țineți minte că puteți cumpăra geci modelat croite dacă doriți să vă subliniați liniile siluetei feminine. În oferta noastră veți găsi o mulțime dintre ele - vor fi atât cele mai lungi ca parka, cât și modele mai scurte.
Vă recomandăm și vestele, care sunt foarte la modă în ultima perioadă. Această piesă vestimentară revine în mare măsură, cucerind inimile femeilor din întreaga lume. Nu e de mirare, pe lângă faptul ca este o soluție foarte stilată, este practică și confortabilă.
Când temperatura de după fereastră începe să scadă, dar încă nu este suficient de frig pentru a vă pune o geacă, dar în același timp simțiți frigul doar într-un hanorac sau pulover - alegeți o vestă, de preferință o vestă cu glugă. Vă va proteja capul și gâtul, care se răcesc cel mai repede și în același timp nu vă veți supraîncălzi. Buzunarele mari vă vor permite să vă protejați mâinile de frig, astfel încât să nu vă fie frică de plimbări chiar și la temperaturi foarte scăzute.

Geaca impermeabilă pentru damă - cea mai buna investiție pentru ploaia de toamna

Daca nu sunteți adeptă a mersului cu umbrela, o geacă care vă protejează de ploaie va fi cu siguranță o soluție salutară pentru dvs. Cu siguranță veți avea nevoie de ea pentru vremea imprevizibilă de primăvară și toamna adesea ploioasă. O geacă cu o membrană bine confecționată poate chiar înlocui complet o umbrelă și cu siguranță va fi un element indispensabil al echipamentului atunci când mergeți la munte.
În zilele de vară o puteți purta liber cu rochii, salopete colorate sau fuste aerisite - o astfel de combinație acum nu surprinde pe nimeni, dimpotrivă multe femei și stiliști le iubesc în lumea modei. Gecile de ploaie înlocuiesc paltoanele, la fel cum hanoracele înlocuiesc puloverele rupând perfect stilizările clasice.

De ce culoare ar trebui să alegem geaca?

Dacă știi deja că aveți nevoie de o geacă, dar încă nu ați luat o decizie cu privire la culoarea pe care doriți să o alegeți, merită să luați în considerare fiecare variantă, chiar și cea care nu vă este apropiată, de exemplu culoarea bej sau negru clasic vor fi întotdeauna o soluție grozavă, dar vă recomandăm cu siguranță să vă gândiți la o opțiune de o culoare mai diferită de cea obișnuită.
În magazinul nostru veți găsi o mulțime de culori energice care vă pot afecta pozitiv starea de spirit într-un mod foarte vizibil atunci când vremea din afara ferestrei nu oferă niciun motiv să faceți acest lucru. Mulți oameni confirmă că, de exemplu roșul ne poate oferi o doză suplimentară de energie, chiar și atunci când nu s-a întâmplat nimic.
În plus, gecile colorate de damă sunt foarte la modă și le putem îmbrăca în combinații de culori îndrăznețe fără teama că această combinație se va dovedi amuzantă sau deplasată. Stiliștii din întreaga lume recomanda alegeri din ce în ce mai îndrăznețe pentru a-și lărgi orizontul modei.

Geaca Nike de damă - oferta noastră

Atunci când ne selectăm sortimentul, ținem cont de nevoile tuturor femeilor care au diferite tipuri de forme. Gecile de damă pe care le găsiți la noi vor funcționa în orice situație. Voi fi perfecte pentru a sparge stilizările elegante și în același timp mult mai universale decât gecile Ramones sau cele din denim, care deși sunt extrem de stilate nu vor funcționa la fel de bine în cea mai mare parte a anului ca o geacă dintr-un material bine adaptat condițiilor meteorologice aspre.
Gecile ieftine de damă pe care le putem obține în lanțuri de magazine populare, în ciuda faptului că pot părea adaptate nevoilor persoanelor active, nu au acele îmbunătățiri care considerăm că sunt foarte importante pentru a ne simți 100% confortabil.
Datorită faptului că fiecare piesă vestimentară pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru este trimisă cumpărătorului în ambalajul original, împreună cu un set de etichete de la producător, puteți fi siguri că îmbrăcămintea achiziționată este întotdeauna în deplin autentică.