Tricouri copii

You're currently reading page 1 of 15

Afisati: 28

 1. adidas
  începand de la 97,00 RON 81,51 RON
 2. PUMA
  începand de la 104,00 RON 87,39 RON
 3. PUMA
  începand de la 104,00 RON 87,39 RON
 4. PUMA
  începand de la 104,00 RON 87,39 RON
 5. adidas
  începand de la 89,00 RON 74,79 RON
 6. adidas
  începand de la 112,00 RON 94,12 RON
 7. adidas
  începand de la 112,00 RON 94,12 RON
 8. adidas
  începand de la 97,00 RON 81,51 RON
 9. adidas
  începand de la 97,00 RON 81,51 RON
 10. adidas
  începand de la 110,00 RON 92,44 RON
 11. adidas
  începand de la 95,00 RON 79,83 RON
 12. adidas
  începand de la 95,00 RON 79,83 RON
 13. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 14. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 15. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 16. adidas
  începand de la 110,00 RON 92,44 RON
 17. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 18. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 19. adidas
  începand de la 87,00 RON 73,11 RON
 20. adidas
  începand de la 98,00 RON 82,35 RON
You're currently reading page 1 of 15

Afisati: 28

Tricourile pe care le va adora copilul Dvs

Datorită experienței noastre de mulți ani, știm că alegerea îmbrăcămintei pentru cei mai micii nu este ușoară. Micii noștri clienții au aceleași cerințe ca și noi, adulții și doresc să aibă un impact asupra hainelor pe care le poartă în fiecare zi.
În opinia noastră, una dintre cele mai importante sau chiar cea mai importantă caracteristică care îl va face pe copil să se îmbrace de bunăvoie în hăinuțele sale, singur că este confortul și posibilitatea de a se juca fără restricții.
Luăm întotdeauna în considerare acest lucru și oferim celor mai mici clienți ai noștri nu numai haine estetice, ci și confort și libertate în orice situație.

Comoditatea utilizării și durabilitatea

Pentru părinți, durabilitatea și rezistența la murdărie și deteriorare de asemenea sunt foarte importante - astfel încât nici cele mai ciudate idei ale unui copil mic să nu ajungă să arunce hainele deteriorate. Oferta noastră include produse care combină ambele aceste caracteristici, așa că suntem siguri că vom putea îndeplini cerințele Dvs fără probleme.
Tricourile sport pentru copii sunt o alegere excelentă nu numai pentru antrenament sau pe teren. Datorită materialelor de înaltă calitate, croielilor confortabile și aspectului la modă, acestea sunt perfecte și pentru stilul de zi cu zi.

Tricouri pentru copii - ce material сel mai bine de ales?

Daca vă întrebați din ce ar trebui sa fie confecționat tricoul sport al copilului, astfel încât materialul sa fie îndemânos și să corespundă nevoilor micului in fiecare zi?
Un tricou de calitate va fi perfect atât vara, cât și iarna. În timpul temperaturilor ridicate, ar trebui să se armonizeze bine cu pielea copilului, iar când vine iarna - va fi un prim strat ideal atunci când îmbrăcăm copilul „ca ceapa”.
Este primul strat care contactează cu pielea delicată a copiilor, așa că indiferent de compoziția materialului din care este făcut, acesta ar trebui să fie de cea mai bună calitate. Tricouri pentru copii din bumbac întotdeauna la cele mai bune preturi!
Bumbacul este unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale la producerea de îmbrăcăminte pentru copii. Rezistent la temperatură ridicată de spălare, îl putem usca de multe ori în uscător, ceea ce în cazul spălărilor frecvente este inevitabil în cazul hainelor pentru copii - sunt avantajele cheie.
În plus, este blând cu pielea și plăcut la atingere, ușor de vopsit și de aplicat imprimeuri, datorită cărora hainele din bumbac sunt prezentate în multe opțiuni de culoare, datorită cărora copiii vor fi bucuroși să le îmbrace.
Tricoul din poliester pentru copii este cel mai potrivit pentru antrenament Nu fără motiv, marea majoritate a hainelor sport pentru copii și adulți sunt realizate din acest material. Deși are la fel de mulți susținători cât și adversari, vă recomandam haine din poliester.

Lista avantajelor poliesterului este foarte lungă, iar calitățile negative cu care a fost asociat de-a lungul anilor nu mai sunt relevante, datorită tehnicilor îmbunătățite de fabricare. Cu siguranță nu este același material pe care îl ținem minte din anii 1950.
Poliesterul este extrem de durabil, costul producției sale este relativ mic, astfel încât prețurile hainelor realizate din acesta sunt mult mai mici și vor fi apreciate de toți părinții în comparație cu prețul celora din materiale naturale. După cum știm în cazul garderobei pentru copii este deosebit de important să fie schimbată foarte des.
Poliesterul menține pielea copilului uscată o perioadă îndelungată, deci este alegerea perfecta atunci când copilul dvs se confrunta cu un efort intens.

Tricouri sport pentru copii la un preț avantajos

Am pregătit un sortiment, in care veți găsi doar cele mai bune mărci pentru fete si băieți. Deși tricourile pentru copii din magazinul nostru sunt sportive, acestea nu sunt rezervate doar orelor de educație fizică sau pentru curte. Oferim o selecție atât de largă de culori, încât copiii vor fi bucuroși să le aleagă în fiecare zi - în parc, pentru o excursie școlară, pentru ziua de naștere a unui prieten după școală sau chiar acasă.

Tricou cu sau fără imprimeu - ce să alegeți?

Daca nu știți sigur ce va prefera sa poarte copilul dvs, fie un tricou simplu sau imprimat, vă încurajam sa faceți cumpărături împreună in magazinul nostru online. Copilul dvs va aprecia cu siguranță faptul că poate decide singur ce să poarte.
Oferta din magazinul nostru este atât de diversă încât cu siguranță veți cumpăra exact ceea ce își dorește copilul. Timpul petrecut la fiecare activitate desfășurata împreună vă leagă și puteți fi siguri că culoarea și modelul tricoului este exact ceea ce își dorește copilul.

Vă oferim o ofertă variată cu tricouri care include produse pentru acei tineri care preferă negrul clasic și pentru iubitorii de culori și imprimeuri nebunești. Avem tricouri cu și fără imprimeuri, precum și mâneci lungi și bretele.
Tricourile pentru copii trebuie să fie confortabile, dar și estetice La urma urmei, copiii în acest caz nu diferă mult de adulți. Hainele pe care le poartă trebuie să fie practice, dar și drăguțe. Tricourile care vor fi puse de bunăvoie trebuie să arate bine. În magazinul nostru veți găsi tricouri frumoase pentru cei mai mici copii și adolescenți mai mari. Oferim un sortiment, selectat în așa fel încât să atragă atât copiii cât și părinții.

Tricourile pentru copii și adolescenți pe care le oferim în vânzare sunt întotdeauna în culori și croi la modă. Cumpărând un tricou, puteți reîmprospăta cu ușurință garderoba copiilor dvs. Puteți cumpăra tricouri pentru copii în alb clasic, negru, gri, dar vă oferim și neoane și pasteluri.
Adolescenții vor aprecia și posibilitatea de a alege un tricou cu logo la modă pe piept. Tricourile corporative cu mânecă scurtă nu se demodează Suntem siguri că tinerii care fac cumpărături pe site-ul nostru vor fi încântați de faptul că îi așteaptă o mulțime de produse la modă, decorate au siglele adidas, Nike sau 4F.
În sortimentul nostru veți găsi întotdeauna cele mai la modă haine, inclusiv întotdeauna tricouri originale pentru băieți și fete de la acești producători, inclusiv toate cele mai noi modele care vor fi perfecte pentru un copil și un adolescent. Satisfacția micilor noștri clienți are o mai mare importanță pentru noi.
Vedeți și celelalte categorii ale noastre și compuneți întregul stil pentru copilul dvs într-o singură comandă. Vă recomandăm să acordați o atenție deosebită la:

• pantaloni pentru copii
• hanorace pentru copii
• treninguri pentru copii

Tricouri de bună calitate de la cele mai bune mărci

Fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său, iar o astfel de grijă se poate manifesta chiar și prin gesturi mici, de zi cu zi. Merită să alegem haine de bună calitate, care să nu irite pielea și să asigure confort în fiecare zi.
Alegând tricouri sport pentru fete și băieți produse de branduri globale de top precum adidas sau Nike, vă faceți și sie o favoare. Posibil că acestea necesită o investiție puțin mai mare, dar vor servi mult mai mult decât două sau trei îmbrăcări. Alegând o astfel de soluție acționați ecologic - un tricou, deși fabricat artificial, dar folosit în continuare mult timp, va fi o alegere bună.
Datorită faptului că sunt destinate sportului, ar trebui să supraviețuiască chiar și distracției foarte intense. Țesăturile moderne folosite de cei mai buni producători sunt, de asemenea, mult mai rezistente la abraziune și în același timp sunt ușor de spălat.
Tricourile pentru adolescenți și cele pentru copii mici au de obicei și o structură întărită - inclusiv cusăturile care pot rezista chiar și la întinderi intense sau smucituri.
Căutați tricouri pentru băieți sau fete de care să fiți mulțumiți atât dumneavoastră, cât și copilul dumneavoastră? Verificați oferta magazinului nostru! Cele mai noi oferte de la branduri recunoscute la nivel internațional cu siguranță nu vă vor dezamăgi așteptările.
Ne completam în mod constant sortimentul cu produse noi, la modă, așa că nu uitați să verificați mai des. Produsele noi pe site-ul nostru apar nu numai sezonier, așa cum se întâmplă de obicei, ci chiar și în fiecare zi.
În plus, întotdeauna timp de câțiva ani, garantăm cea mai înaltă calitate a produselor la prețuri accesibile, datorită cărora veți economisi banii pentru alte nevoi ale copilului dumneavoastră sau pentru plăcerile în timpul petrecut cu familia.