4F

Categorie

Branduri

You're currently reading page 1 of 42

Afisati: 28

Vizualizare ca Grila Lista

1-28 din 1176 Produse

 1. 4F
  începand de la 163,00 RON 136,97 RON
 2. 4F
  începand de la 109,00 RON 91,60 RON
 3. 4F
  începand de la 184,00 RON 154,62 RON
 4. 4F
  începand de la 334,00 RON 280,67 RON
 5. 4F
  începand de la 334,00 RON 280,67 RON
You're currently reading page 1 of 42

Afisati: 28

Vizualizare ca Grila Lista

1-28 din 1176 Produse

Îmbrăcăminte și accesorii 4F

Marca poloneză 4F este una dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața internă. Asortimentul său include haine și accesorii pentru sportivi profesioniști, persoane active fizic și ținute de zi cu zi. Produsele răspund nevoilor diferite ale utilizatorilor care practică diverse sporturi, inclusiv alergare, yoga, ciclism, tenis sau fotbal. În 2003, au fost deschise primele magazine care se ocupau cu vânzarea cu amănuntul de haine sport sub brandul 4Fun. Patru ani mai târziu, numele a fost schimbat în 4F Sport Performance. Numele actual funcționează din 2010. Numărul magazinelor din țară este în continuă creștere, iar în 2016 au început să apară haine pe piețele externe.

Succesul brandului este evidențiat, printre altele cooperarea cu Comitetul Olimpic Polonez. 4F furnizează îmbrăcăminte nu numai pentru echipa națională, ci și pentru numeroase asociații sportive naționale. În plus, ambasadorii săi sunt sportivi polonezi renumiti, precum Kamil Stoch și Łukasz Kubot. Hainele sunt purtate cu nerăbdare și de multe alte persoane, printre care Anna Lewandowska, Justyna Kowalczyk și Adam Małysz. Oamenii care alcătuiesc 4F sunt pasionați de sport, datorită căruia cunosc perfect nevoile clienților lor. Schimbul de cunoștințe între angajați, know-how-ul și anii de experiență în industrie înseamnă că popularitatea mărcii este în continuă creștere, atât în Polonia, cât și în străinătate.

Tricouri 4F, colanți și training pentru femei – prin ce se deosebesc aceste produse de altele?

Produsele brandului 4F sunt o alegere excelentă pentru persoanele care pe de o parte prețuiesc funcționalitatea și designul de înaltă calitate, iar pe de altă parte le pasă de un stil la modă. Atât tricourile pentru bărbați 4F, cât și alte haine sunt o combinație de tehnologii avansate și tendințe actuale. Datorită acestui fapt, le puteți purta nu numai în timpul antrenamentului, ci și le puteți purta cu succes în fiecare zi. Designul modern, culorile interesante și atenția la detalii fac îmbrăcămintea populară atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților de toate vârstele. Este de neînlocuit atunci când practicați diverse sporturi, trekking, fitness sau pur și simplu faceți mișcare acasă. De asemenea, este o alegere excelentă dacă plănuiești excursii la munte sau cauți o ținută confortabilă pentru o excursie. Asortimentul brandului include nu numai haine și accesorii pentru adulți, ci și copii și adolescenți. Îndeplinește atât nevoile sportului, cât și cele ale utilizării de zi cu zi. Îmbrăcămintea este multifuncțională și, prin urmare foarte diversă.

Training 4F pentru femei, genți de umăr și multe alte produse – ce vă oferă magazinul nostru online?

Asortimentul nostru include o selecție largă de haine și accesorii de marcă poloneză, inclusiv pantaloni de trening pentru femei, huse și șosete pentru bărbați. Oferim produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Toate se așează perfect pe corp și asigură o utilizare confortabilă. Mai mult decât atât, designul de înaltă calitate le face să-și păstreze aspectul atractiv pentru o perioadă foarte lungă de timp, chiar și cu uzura frecventă și spălări repetate. În plus, îmbrăcămintea 4F nu restricționează mișcările și îți permite să te concentrezi asupra activităților tale.

Accesoriile precum geanta sport sau geanta 4F sunt accesorii extrem de utile care pot fi folosite nu doar in drum spre antrenament, ci si in timpul excursiilor. Compartimentele spațioase și numeroasele buzunare facilitează transportul și permit depozitarea în siguranță a lucrurilor. Gențile 4F sunt disponibile în diferite culori. În plus asortimentul nostru include produse precum șepci cu cozoroc, tricouri polo, mâneci lungi, hanorace și pantaloni scurți.