Under Armour

Categorie

Branduri

You're currently reading page 1 of 6

Afisati: 28

 1. Under Armour
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 2. Under Armour
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 3. Under Armour
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 4. Under Armour
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 5. Under Armour
  începand de la 102,00 RON 85,71 RON
 6. Under Armour
  începand de la 83,00 RON 69,75 RON
 7. Under Armour
  începand de la 83,00 RON 69,75 RON
 8. Under Armour
  începand de la 296,00 RON 248,74 RON
 9. Under Armour
  începand de la 296,00 RON 248,74 RON
 10. Under Armour
  începand de la 141,00 RON 118,49 RON
 11. Under Armour
  începand de la 141,00 RON 118,49 RON
 12. Under Armour
  începand de la 141,00 RON 118,49 RON
 13. Under Armour
  începand de la 141,00 RON 118,49 RON
You're currently reading page 1 of 6

Afisati: 28

Under Armour – încălțăminte și haine

Under Armour este un brand american creat în 1996 de Kevin Plank - fost căpitan al echipei de fotbal a Universității din Maryland, care oferă atât încălțăminte, îmbrăcăminte sport, cât și îmbrăcăminte casual. Experiența sportivă a fondatorului a devenit un impuls pentru a-și crea propria afacere. Plank a observat că după antrenament, tricourile din bumbac sunt grele de transpirație și, prin urmare nu sunt foarte funcționale. După absolvire, a proiectat primul model cu mâneci scurte care elimină bine transpirația și a fost ușor, oferind în același timp un nivel ridicat de confort și o senzație de uscăciune. Comenzile inițiale pentru tricourile Under Armour au venit de la echipele de fotbal. În 2003 la televizor au apărut primele reclame cu produsele mărcii.

Prin ce se evidențiază îmbrăcămintea Under Armour?

Succesul brandului și calitatea excelentă a produselor sunt rezultatul unei combinații de materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate. Datorită acestui fapt, atât hainele, cât și încălțămintea sunt perfecte pentru antrenamente de diferite niveluri de intensitate și în multe alte situații. Este alegerea potrivită atât dacă vrem să ne încălzim, să menținem uscati și să nu restricționăm mișcarea. Brandul folosește soluții inovatoare pentru a satisface diverse cerințe și nevoi. Materialele respirabile elimină eficient transpirația în timp ce reglează temperatura corpului. Aceasta este cea mai bună variantă pentru persoanele care se antrenează vara, deoarece pot conta pe o răcire plăcută și o senzație de uscăciune. Alte tehnologii folosite fac ca produse precum pantalonii scurți Under Armour să se simtă ca pe o a doua piele, garantând un confort și plăcere extraordinare în timpul antrenamentului. Acest lucru vă permite să vă concentrați doar pe exerciții fizice și să vă îmbunătățiți performanța. Marele avantaj este că sunt plăcute la atingere, în plus niciun risc de abraziune, iritație și lipire neplăcută. Tehnologia inovatoare caracterizează și pantofii pentru bărbați și femei Under Armour. Au fost echipate cu un sistem de amortizare, datorită căruia impacturile piciorului sunt mai bine absorbite. În plus, structura este ușoară și atractivă.

Treninguri, șepci, căciuli Under Armour și multe altele - ce poți găsi în oferta noastră?

Oferim un asortiment larg de produse de marcă americană care sunt perfecte atât pentru antrenament, cât și pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru zilele ceva mai racoroase, hanoracul Under Armour, disponibil in diverse culori, va fi o solutie grozava. Este usor confortabil si extrem de moale in interior. Croiala clasică o face potrivită pentru fiecare silueta, dar și pentru pantaloni, pantaloni scurți și pantaloni scurți. Oferta noastră include și pantaloni de trening. Aceasta este o altă opțiune bună pentru zilele mai răcoroase. Datorită tehnologiei ColdGear și a unui strat moale care conduce căldura, putem conta pe menținerea unei temperaturi constante, plăcute.

O mare parte a asortimentului sunt accesorii care pot fi folosite in multe situatii. Șepcile cu cozoroc sunt pe de o parte, un accesoriu la modă, iar pe de altă parte, sunt o protecție eficientă a capului împotriva soarelui. Oferim, printre altele șepci de baseball universale în diverse culori care pot fi ușor adaptate la diferite stiluri. Un alt produs Under Armour este geanta sport. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru antrenament, care va funcționa bine și în timpul oricăror călătorii. Un compartiment spatios si buzunare permit transportul comod si sigur al lucrurilor. În plus, există șosete care elimină eficient umezeala, genți de umăr, genți de pantofi, tricouri pentru femei și bărbați, pantaloni scurți, pantofi și multe altele. Vă invităm să vă familiarizați cu assortimentul nostru.