You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

 1. Under Armour
  începand de la 209,00 RON 175,63 RON
 2. Under Armour
  începand de la 209,00 RON 175,63 RON
 3. Alpinus
  începand de la 205,00 RON 172,27 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

De ce merită să porți longsleeve?

Longsleeve sunt tricouri cu mâneci lungi, care reprezintă o alternativă perfectă pentru clasicele T-shirt-uri sau bluze. Acestea se poartă direct pe corp, deci pot fi definite ca o versiune mai călduroasă a bluzelor obișnuite. Modelele acestui tip se diferențiază prin gramajul ușor, fiind astfel foarte comode și confortabile în utilizare. Sunt de asemenea un element universal al garderobei, care se dovedește a fi util indiferent de anotimpul anului. Vara, Longsleeve poate fi purtat seara, când pe de o parte este prea cald pentru o geacă, pe de altă parte este prea rece doar pentru T-shirt. În perioada de primăvară și toamnă servesc ca bază sub îmbrăcămintea exterioară, iar iarna fiind unul din straturile de îmbrăcăminte. Atât longsleeve -ul pentru femei cât și pentru bărbați este cel mai adesea cusut din bumbac respirabil, eventual amestecat cu poliester care limitează sifonarea țesăturii..

Longsleeve pentru bărbați - oferta Desportivo

În oferta magazinului nostru se pot găsi produse de înaltă calitate ale brandurilor sportive celebre și renumite. Oferim, printre altele longsleeve Nike, care se diferențiază prin croiala clasică, un mic logo al brandului și utilizarea unei benzi elastice pe mâneci. Modelele acestui tip sunt perfecte atât pentru utilizarea zilnică, la serviciu, unde nu este obligatoriu un anumit dress code, cât și la antrenament. Disponibilitatea câtorva variante coloristice permite asortarea unui anumit tip de tricou cu alte articole ale vestimentației. Persoanele care caută produse universale și atemporale maxime pot opta pentru un longsleeve cu mâneci lungi într-o nuanță clasică de negru sau gri.

Prin ce se diferențiază modelele disponibile în Desportivo?

Tricourile cu mâneci lungi pentru bărbați disponibile în magazinul nostru, sunt o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază calitatea și manopera atentă. Prin ce se caracterizează tricourile cu mâneci lungi Desportivo?
 
 • tricourile se adaptează perfect la siluetă, fără a limita în același timp mișcarea, asigurând confort și evidențiind minunat mușchii.
 • oferim modele monocolore, care pot reprezenta baza multor ținute, atât cu caracter sportiv, casual, cât și ceva mai elegante.
 • Longsleeve au fost confecționate din bumbac de înaltă calitate, astfel că nu se decolorează după câteva spălări, sunt confortabile, iar materialul respirabil asigură senzația de prospețime chiar și după o zi întreagă de utilizare.
 • croiala clasică și culorile discrete permit purtarea modelelor disponibile în Desportivo de către persoane de vârste diferite
 • alegând să cumperi tricourile firmelor celebre și renumite precum Nike, ai certitudinea că nu se vor demoda rapid și vor fi folosite foarte mult timp.

Cu ce se combină longsleeve?

Tricourile cu mâneci lungi se asortează perfect cu blugii, atât cu cei mulați cât și cu cei lejeri, genul sportiv. O completare a look-ului vor fi sneakers-urile și șapca cu cozoroc. În zilele mai răcoroase, mai poți îmbrăca o jachetă bomber sau Ramones din piele. Longsleeve arată minunat și în ediția sport. Este suficient să îl combini cu pantaloni de trening de bună calitate și dacă este nevoie să îmbraci o bluză descheiată. În versiunea ceva mai elegantă, bluza cu mâneci lungi poate fi combinată cu chinoși din bumbac, rulați. Caracterul interesant al ținutei va fi evidențiat de mocasini, espadrile sau teniși simpli.
 
Longsleeve sunt tricouri care ar trebuie să se găsească în șifonierul oricărui bărbat, care are grijă nu numai de confortul său, dar și de aspectul atractiv. În același timp, acestea reprezintă unul dintre cele mai universale articole ale vestimentației, care cu siguranță va fi util în multe ocazii, nu numai în cele cu caracter sportiv.