You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

  1. adidas
    începand de la 412,00 RON 346,22 RON
  2. adidas
    începand de la 412,00 RON 346,22 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

Treninguri de damă la modă – Care sunt cele mai actuale tendințe? - Treninguri

Până acum câțiva ani, treningurile erau asociate doar cu mersul la sală sau
cu grupuri sociale specifice. În prezent, însă sunt un articol vestimentar foarte popular în garderoba fiecărei femei. Un număr tot mai mare de femei decid să integreze treningul în stilul lor de zi cu zi. Trebuie remarcat faptul că treningurile sport arată de obicei complet diferit față de treningurile de zi cu zi pentru femei, care pot fi folosite nu numai în sala de sport sau în timpul altor activități sportive. Nu există inscripții sau aplicații cusute în modelele elegante. Excepție pot face produsele companiei precum treningurile de damă Nike sau treningurile adidas, care indiferent de model sunt decorate cu marca comercială mai mult sau mai puțin discretă. Croielile interesante ale modelelor moderne înseamnă că treningurile de damă Nike pot fi combinate cu alte elemente vestimentare, mai elegante.

Trening - un set și o combinație cu alte articole vestimentare?

În ultimii ani nu doar compleurile de training pentru femei au devenit foarte la modă, ci și combinațiile de pantaloni eleganți cu hanorace sport clasice, de exemplu în culori negru maro sau pastel. Treningurile negre au fost foarte populare de ani de zile, în principal datorită versatilității și capacității de a se potrivi cu aproape orice stil. Treningurile de bumbac de acest tip sunt foarte des folosite de femei în timpul călătoriilor cu avionul - este o alegere foarte convenabilă care se răsfrânge pozitiv asupra confortului în timpul zborului. Treningurile gri vor fi perfecte pentru ținutele strălucitoare din timpul călătoriilor de vară. Tot mai des femeile aleg și treninguri albe pentru stilul lor - în principal hanorace, care în combinație cu colanți în culori pastelate sau pantaloni bej sau gri arată cu adevărat interesant. Întregul stil poate fi finisat cu adidași ușori sau pantofi sport. Este o combinație ideala pentru excursiile de vara in afara orasului.

Stilați la sală-pantaloni de training

Femeile acordă de obicei multă atenție sportului și îngrijirii corpului lor. Sălile de sport sunt aglomerate, deseori chiar și în orele târzii de seară și la răsăritul zorilor. În ultimii ani puteți observa o tendință că femeile, în special acele tinere își doresc să arate bine și în timpul antrenamentului. Alegerea perfectă în acest caz vor fi colanții, iar stilul pentru accesul în vestiar poate fi folosit ca treninguri adidas cu 3 dungi, care pe de o parte sunt clasice, iar pe de altă parte ies în evidență față de alte mărci, oferind îmbrăcăminte sport pentru sala de sport. Setul de trening adidas pentru sală este o garanție de înaltă calitate pentru o lungă perioadă de timp. Treningurile Adidas sunt de asemenea, foarte des folosite de persoanele care antrenează sporturi profesional. În acest caz, ele diferă ușor de versiunile clasice. De asemenea poți să alegi o altă marcă șpre exemplu un trening de antrenament Nike din material calitativ ce asigură confort în timpul antrenamentului.

Tendințe neobișnuite - ce treninguri în prezent sunt un hit?

Pe lângă treningurile standard pe piață există și oferte care sunt considerate în primul rând tendințele fierbinți ale sezonului. Printre acestea se numără în prezent treninguri roșii adidas și treninguri din nailon. Ultima propunere este un fel de revenire la vremurile vechi când treningurile din nailon erau de fapt singurele disponibile pe piața internă. Dacă vrei să ieși în evidență din mulțime, poți alege o culoare distinctă sau un model neobișnuit. Este o propunere ideală pentru femeile cărora nu le este frică să experimenteze cu moda și care au o mare distanță față de aspectul lor. Majoritatea femeilor insa aleg un trening de dama din bumbac, care este cu siguranta o optiune mai sigura fara sa cunoasca moda si tendintele actuale.
Treningurile au încetat de mult să fie echivalate doar cu sportul. Acum fac parte din moda actuală. Sunt folosite în stilul casual, ales cu nerăbdare de doamne pentru stilul de zi cu zi. Treningurile oferite de Nike sunt o versiune clasică care va funcționa bine în timpul plimbărilor de seară în parc, plimbări în oraș, petrecerile cu prietenii și în timpul călătoriilor. Treningurile funcționează în multe circumstanțe diferite, dar trebuie amintit că există situații în care nu vor fi recomandabile - de exemplu în timpul unei întâlniri de afaceri sau în timpul sărbătorilor importante.

Pantaloni scurți de training pentru femei – la sală și nu numai

Fiecare dintre doamnele care prețuiesc confortul cunoaște probabil beneficiile de a avea pantaloni scurți de damă. Pantalonii comozi de trening sunt un must have pentru femeile active fizic, indiferent dacă este o activitate legată de sport sau de treburile casnice obișnuite. Cauți pantaloni scurți de damă de bună calitate? Îți plac pantalonii scurti de alergare confortabili pentru femei? In oferta magazinului nostru online Desportivo.ro vei gasi mai multe modele, dintre care cu siguranta vei alege ceva pentru tine. Vedeți ce modele excelente avem.