Lenjerie bărbați

Categorie
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

  1. PUMA
    începand de la 105,00 RON 88,24 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

Lenjerie pentru bărbați - o garanție a confortului Dvs de zi cu zi


S-ar părea că atunci când vine vorba de lenjerie intimă, în principal și cel mai adesea doar doamnele se confruntă cu dilema ce croială, culoare și tip li se va potrivi сel mai bine. Nu este adevărat - știm că lenjeria pentru bărbați este la fel de importantă, așa că dorim să vă oferim exact ceea ce căutați.
Nu există alt element al unei ținute a cărei calitate, material și croială sau modul în care se armonizează cu pielea noastră, să ne afecteze funcționarea. Alegerea lenjeriei de corp este extrem de importantă atât când vine vorba de utilizarea de zi cu zi, cât și mai solicitantă în timpul antrenamentelor intense.

Lenjeria intimă bine aleasă este o garanție a confortului Dvs

Lenjeria prost aleasă poate avea nu numai un impact negativ asupra confortului nostru și prin urmare asupra bunăstării noastre, dar în cazuri extreme poate fi și periculoasă pentru sănătatea noastră. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu din cauza unei dimensiuni greșite care provoacă disconfort lung timp. Această regulă ține atât de bărbați, cât și dame și copii.
In magazinul nostru online veți găsi doar produse de cea mai înaltă calitate, inclusiv când vine vorba de lenjerie intimă. Atât pentru bărbați, cât și pentru dame și copii. Datorită faptului că de câțiva ani ne concentrăm pe cele mai bune branduri globale specializate în îmbrăcăminte sport, care au fost lideri în rândul persoanelor active timp de mulți ani, deci știm exact de ce aveți nevoie.
Chiar dacă stilul dvs de viață nu este axat pe sport, cu siguranță veți aprecia confortul de zi cu zi oferit de lenjeria pentru bărbați, pe care o puteți cumpăra în magazinul nostru. Conceput pentru a face față situațiilor extreme, va fi cu siguranță o soluție perfectă pentru orice ocazie.

Lenjerie termoactivă în Desportivo

Un set complet de lenjerie intimă pentru bărbați nu constă doar din boxer bine aleși, deși ei stau la baza oricărui alt stil și ar trebui să fie ca o a doua piele pentru Dvs.
În plus vă oferim și lenjerie termoactivă de înaltă calitate, care vă va menține confortul chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Brandul Alpinus ale cărui produse le găsiți la noi, cunoaște nevoile oamenilor care practică sport atât profesional, cât și a peroanelor amatoare de sport. Când mergeți la drumeții de iarnă, schi sau snowboarding, toate aceste facilități vă permit să vă bucurați și mai mult de disciplina pe care o preferați. Una dintre astfel de facilități este amplasarea zonelor de ventilație în locurile cu transpirație înaltă. Tehnologia Thermo folosită la mâneca lungă vă va oferi o protecție neegalată împotriva frigului, chiar și în cele mai extreme condiții.
Materialul are parametri absorbanți scăzuți, ceea ce îl face să se usuce extrem de rapid, iar croiul potrivit vă va permite să uitați de disconfort chiar și în cele mai solicitante situații și cusăturile elastice fac ca lenjeria noastră termoactivă să fie foarte rezistentă. Nu vă veți face griji în timpul spălării.
Puteți cumpăra lenjerie termoactivă atât într-un set, cât și separat elemente individuale. Vă încurajăm să cunoașteți întreaga noastră ofertă. Cumpărând câteva piese

La ce să atrageți atenția când alegeți boxer pentru bărbați?

Deci problema cheie este dimensiunea boxerilor. Pentru a vă asigura că se vor potrivi perfect, merită să vă măsurați cu atenție și apoi să comparați dimensiunile obținute cu mărimile afișate pe site-ul magazinului. Este demn de remarcat aici faptul că fiecare piesă de îmbrăcăminte este măsurată individual, astfel încât să puteți fi sigur că dimensiunile date sunt exacte.
Datorită acestui lucru, vom afla dacă lenjeria nu va fi prea lejeră sau strânsă în talie și dacă picioarele produsului se vor potrivi corect și vor proteja locurile intime. În acest fel vom evita și abraziunile, care provoacă cel mai mare disconfort. Una dintre cele mai importante probleme este și tipul materialului.

Din ce material ar trebui să fie lenjeria perfectă pentru bărbați?

Boxerii sport pentru bărbați ar trebui să fie din țesături naturale, cum ar fi bumbacul. Datorită acestui fapt, ne vom simți confortabil toată ziua, chiar și pe vreme caldă, deoarece va fi posibilă circulația liberă a aerului fără riscul de roadere. Bumbacul de bună calitate nu este doar plăcut la atingere, ci și ușor de întreținut.
Lenjeria intima din acest tip de țesătura își păstrează aspectul impecabil chiar și după spălări repetate și utilizare intensivă. O adăugare populară la bumbac este elastanul, care face ca boxerii să fie elastici și să se potrivească anumitei siluete. Pentru unii bărbați designul boxerilor este foarte important, dar modelele lenjeriei sport pentru bărbați sunt de obicei modele monocolore în nuanțe clasice.

Nu trebuie sa alegeți negru, noi v-am pregătit o selecție variata de culori

În sortimentul magazinului nostru online cu siguranță veți găsi oferte pentru fanii soluțiilor clasice, adică produse în culori neutre - negru, gri sau albastru. Totuși, dacă vă place să fiți deosebit în culori și lenjeria dvs nu poate fi plictisitoare, veți găsi și ceea ce căutați - avem seturi într-o gamă foarte largă de culori, de la roșu la roz și până la verde suculent.
Suntem siguri ca având în față o zi lungă, în care trebuie sa vă simțiți sigur permanent, lenjeria noastră vă va oferi un confort neegalat de utilizare, indiferent care dintre produsele noastre le veți alege.

Este lenjeria sport pentru bărbați o soluție pentru toată lumea?

Lenjeria sport este o soluție perfectă pentru toate persoanele cărora le pasă de un confort ridicat de utilizare. O potrivire bună corpului este importantă în sporturile în care este necesară libertate deplină de mișcare. Elasticul din talie asigură o bună aderență, datorită căreia lenjeria nu se va mișca pe corp.
Boxerii sunt perfecți pentru toate tipurile de antrenament sau exerciții în sala de sport. De asemenea, sunt aleși cu drag de persoanele care practică trekking, alergare și alte sporturi, unde confortul ținutei este de o mare importanță.

Boxeri pentru bărbați - o gamă largă de modele pentru diverse ocazii

Lenjeria sport de o singură culoare este utilă în situațiile în care modelele discrete sunt o soluție mai bună - de exemplu cum ar fi o vizită la medic. Marele avantaj al boxerilor sport este și faptul că aceștia nu ies evidențiați de sub îmbrăcăminte,  chiar daca sunteți în pantaloni strâmți. Acest lucru este foarte important, mai ales atunci când urmează să purtăm un costum de afaceri sau o ținută elegantă.
Lenjeria intimă pentru bărbați va fi perfectă și pentru somn, dacă nu sunteți adeptul pijamalei. Slipurile bine alese vă vor face să doriți să-i purtați tot timpul.
De asemenea, vă invităm să vedeți și celelalte elemente necesare de îmbrăcăminte pentru bărbați. Țineți minte că efectuând o comandă mai mare, economisiți atât timpul cât și banii - nu trebuie să mergeți la magazinele staționare, iar la efectuarea unei comenzi mai mari veți beneficia și de livrare gratuită.

Boxeri bărbați - oferta Desportivo

Magazinul Desportivo oferă lenjerie de corp pentru bărbați de la branduri de sport cunoscute și de renume. Printre altele, oferim și  boxeri Puma confecționați din materiale de cea mai înaltă calitate, siguri pentru piele și confortabili în utilizare.
Modelele individuale sunt disponibile sub forma unui pachet de două piese de diferite culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință un set care se potrivește preferințelor unei anumite persoane. Boxerii sunt foarte bine aerisiți și pot fi purtați atât zilnic, cât și în timpul diferitelor tipuri de activitate fizică. Banda elastica asigură o potrivire perfectă cu corpul.
Confecționați din bumbac, aceștia își păstrează aspectul minunat pentru o perioada îndelungată de timp, chiar și după spălări repetate. Cusăturile solide asigură durabilitate și sunt fără risc de rupere, în același timp sunt sigure pentru piele, fără a provoca abraziuni. De asemenea lenjeria intimă este foarte elastică și vă oferă libertate totală la mișcare.
Boxerii unui brand reputat sunt o idee grozavă de cadou practic pentru un bărbat. Cumpărăturile la Desportivo sunt garanția primirii unui produs 100% original de cea mai înaltă calitate, care vă va servi mult timp.