Boxeri bărbați

Categorie

La ce trebuie să fim atenți alegând boxerii pentru bărbați?

Lenjeria de corp pentru bărbați, la fel ca și cea pentru femei, este unul din articolele principale care decide cu privire la confort pe parcursul zilei. Aleasă neadecvat, nu numai că influențează negativ confortul nostru, dar poate fi și periculoasă pentru sănătate. Un aspect esențial este deci, mărimea boxerilor. Pentru a avea siguranța că vor fi bine aleși, merită să te măsori, după care să compari valorile obținute în ghidul de mărimi afișat pe pagina magazinului. Datorită acestui fapt aflăm dacă lenjeria de corp va fi prea largă sau prea strâmtă în talie, sau dacă cracii boxerilor vor adera corespunzător. Evităm altfel și fricțiunile, care cauzează cel mai mare disconfort. Unul dintre cele mai importante aspecte este și tipul materialului. Boxeri sportivi pentru bărbați ar trebui să fie realizați din țesătura naturală, precum bumbacul. Datorită acestui fapt, ne vom simți în aceștia confortabil pe toată durata zilei, chiar și în timpul caniculei deoarece va fi posibilă libera circulație a aerului, fără riscul de a apărea iritații. Bumbacul de înaltă calitate este plăcut la atingere și ușor de întreținut. Lenjeria intimă realizată din acest tip de țesătură își păstrează aspectul impecabil chiar și după multiple spălări și utilizări intense. Un adaos popular la bumbac este elastanul, care asigură elasticitatea boxerilor și adaptarea lor la o siluetă concretă. Pentru o parte din domni, o mare semnificație o are designul grafic aflat pe boxeri, cu toate acestea, lenjeria sport pentru bărbați cuprinde de obicei modele monocolore în nuanțe clasice.

Când sunt utili chiloții sport?

Chiloții sport sunt o soluție perfectă pentru toate persoanele, care își doresc un înalt confort de utilizare. Adaptarea foarte bună la corp are o semnificație mare în sporturile, în care este necesară libertatea deplină a mișcărilor. Elasticul din talie garantează o bună aderare, datorită lui, lenjeria de corp nu se va deplasa. Boxeri sunt perfecți în timpul diferitelor tipuri de antrenament sau pentru efectuarea exercițiilor în sala de forță. Sunt de asemenea preferați de persoanele care practică trekking-ul, alergarea sau alte sporturi, unde o mare semnificație o are confortul îmbrăcămintei. Versiunile multicolore ale lenjerie de corp sport sunt utile în timpul situațiilor în care cea mai bună soluție vor fi modelele discrete - de exemplu vizita la medic. Un mare avantaj al boxerilor sport este și faptul că nu ies în evidență sub îmbrăcăminte, nici chiar sub pantalonii strâmți. Acest lucru are o semnificație esențială, în special, atunci când intenționăm să îmbrăcăm un costum elegant

Boxeri pentru bărbați - oferta Desportivo

În oferta magazinului Desportivo puteți găsi lenjerie de corp pentru bărbați de la branduri sportive renumite și celebre.

Oferim, printre altele, boxeri Puma, realizați din materiale de cea mai înaltă calitate, siguri pentru piele și comozi în utilizare. Fiecare model este disponibil sub formă de pachet cu două bucăți de diferite culori, astfel că, poate fi ales cu ușurință setul care corespunde preferințelor fiecărei persoane. Boxeri suntem foarte bine ventilați și sunt perfecți pentru a fi purtați atât zilnic cât și timpul diferitelor activități fizice. Elasticul asigură o adaptare perfectă. Datorită faptului că sunt confecționați din bumbac, își păstrează aspectul lor minunat timp îndelungat, chiar și după spălări multiple. Cusăturile robuste asigura rezistența și lipsa riscului de rupere și în același timp sunt siguri pentru piele, neprovocând nici un fel de fricțiune. Lenjeria de corp este de asemenea elastică și asigură o libertate deplină de mișcare. Boxeri brandului renumit sunt o idee minunată pentru un cadou practic pentru bărbați. Cumpărăturile în Desportivo reprezintă o garanție pentru a primi un produs original 100% de cea mai înaltă calitate, care va fi de folos mult timp.