Șepci bărbați

Categorie

You're currently reading page 1 of 8

Afisati: 28

  1. 4F
    începand de la 67,00 RON 56,30 RON
  2. 4F
    începand de la 67,00 RON 56,30 RON
You're currently reading page 1 of 8

Afisati: 28

Șepci pentru bărbați - articole practice și la modă pentru acoperirea capului

Desportivo este nu doar un magazin de îmbrăcăminte sport de la cei mai buni producători. De asemenea avem o gamă largă de îmbrăcăminte, completări și accesorii. Datorită acestui fapt în câteva clipe veți compune o ținută la modă pentru fiecare anotimp al anului. Unul dintre cele mai populare accesorii pe care le poartă bărbații pe tot parcursul anului este o șapcă de bărbați. Nu numai că oferă o bună protecție împotriva vântului și frigului dar și perfect completează aspectul, adăugându-i stil și nonșalanță.
Toate articolele pentru acoperirea capului pe care le găsiți la Desportivo sunt o garanție a calității înalte și le puteți obține la un preț foarte accesibil. Vă invităm să cunoașteți toate ofertele noastre și cu siguranță veți găsi ceva pentru dvs. În plus, în fiecare zi aveți o garanție de produse noi pe care le punem în fila „Noutăți”.

Articole pentru acoperirea capului de primăvară și vară în Desportivo

În ciuda faptului că purtarea unei șepci este asociată în principal cu frigul, puteți purta șepci pentru bărbați la modă în orice perioadă a anului, nu numai iarna sau toamna ca protecție împotriva frigului. Zilele de primăvară și de vară sunt momentele perfecte pentru a purta o șapcă cu cozoroc pentru bărbați, evident diferită de cea pe care o alegem în lunile de iarnă.
Șepcile de baseball pe care le oferim sunt o combinație de design la modă cu cea mai înaltă funcționalitate. Ele nu numai că vă vor completa aspectul, dar vă vor proteja atât de frig cât și de radiațiile solare. Alegând mărci sportive verificate, știți că alegi o îmbrăcăminte de calitate înaltă, care vă va servi mult mai mult de un sezon. Oferim produse doar de la branduri sportive recunoscute, astfel încât să fiți siguri că vă concentrați pe un produs de cea mai înaltă calitate, decorat suplimentar cu sigla care nu se va demoda.
Șepcile de vară pentru bărbați sunt concepute în primul rând pentru a-și proteja purtătorul de radiațiile solare, dar credem că și ele ar trebui să fie bine prezentate. De asemenea, protejează ochii de lumina puternică pentru a face confortabil și sigur condusul mașinii, mersul cu bicicleta sau joggingul. În acest rol cel mai bine funcționează o șapcă de tip trucker sau o șapcă de baseball. Pe site-ul nostru veți găsi cel puțin o duzină de astfel de modele. Știm din experiență că soluțiile simple și testate funcționează de obicei cel mai bine. Accesoriile clasice cu opțiune reglabilă și elemente de plasă sunt cele mai funcționale. Se adaptează perfect capului, asigurând o ventilație plăcută și fără presiune. O șapcă trebuie să-și îndeplinească funcțiile de bază pentru ca dvs să o purtați des și de bunăvoie.

O culoare puternică sau negru sigur?

Atunci când alegeți un astfel de articol de îmbrăcăminte precum o șapcă, cu siguranță vă întrebați dacă să alegeți o culoare puternică care să completeze stilizarea sau dacă o alegere mai bună va fi negrul care se potrivește cu totul sau o altă culoare neutră precum gri sau bleumarin va fi cea mai bună soluție?
Atât cei care iubesc culorile luminoase cât cele neutrale vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși. Atunci când alegem produse pentru colecțiile noastre, luăm în considerație diferitele preferințe ale bărbaților. Branduri precum adidas, Nike sau 4f oferă întotdeauna o selecție largă de produse atunci când creează colecții noi. Culoarea universală va fi o alegere excelentă pentru că o puteți combina cu o jachetă sau un hanorac extrem de colorat.

Toamna și iarna - căciulile de iarnă pentru bărbați sunt un must have total!

În timp ce primăvara sau vara, șapca joacă un rol de completare a stilizării, o căciulă de iarnă este necesară bărbaților de toate vârstele. Chiar și o scurtă ieșire din casă poate fi foarte neplăcută și poate ajunge la o răceală nedorită din cauza pierderii cantități mari de căldură prin cap. Nu vă expuneți la acest tip de situație și investiți într-o căciulă de înaltă calitate, care să vă servească mult timp.
Daca pariați pe o căciulă care, pe lângă acril sau poliester, are in compoziție si lâna, vi se garantează bani bine investiți. Această combinație vă va menține cald și confortabil atunci când temperatura din afara ferestrei scade sub zero. În plus, datorită țesăturilor strânse, nu vă veți teme de niciun vânt sau alte neplăceri ale anotimpului rece.

Bucurați-vă de sportul dvs preferat de iarna si simțiți-vă confortabil!

Dacă debutul iernii este sinonim cu începutul sportului dvs preferat, căciula este cu siguranță unul dintre elementele de bază ale garderobei dvs. Alegând produse oferite de branduri populare specializate în haine sport, cu siguranță știți ca nu vă vor dezamăgi atunci când veți avea cea mai mare nevoie. Branduri de talie mondială precum adidas, Nike sau Puma sunt o garanție a banilor bine cheltuiți, mai ales că modelele lor sunt deseori realizate cu adaos de lână naturală.
Răspundem nevoilor clienților, oferind mereu o gamă largă de culori pentru ca toată lumea să găsească o completare elegantă pentru jachetele pe care le au deja în garderobă. Drept urmare, căciulile noastre sunt purtate cu mare plăcere de bărbații de toate vârstele. Modelele universale pe care le găsiții pe site-ul Desportivo se vor potrivi cu orice formă a feței, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința cumpărăturilor online, fără a putea măsura în avans.

Clasic sau modern?

Dacă nu vă face plăcere să urmăriți tendințele modei, vă sugerăm să vă bazați pur și simplu pe sortimentul selectat al magazinului Desportivo. Veți obține de la noi modele atemporale, clasice, atât când vine vorba de șepci de baseball Nike sau adidas, dar și de brandul polonez din ce în ce mai popular 4F, ale cărui produse sunt întotdeauna de o calitate excelentă.
Știm că bărbații la fel ca și femeile adoră să-și pună în valoare stilul individual. Ei sunt adesea fideli alegerilor sale de acum ani de zile, modificându-le ușor cu culori noi sau versiuni mai noi ale clasicelor sale iubite. Mai ales bărbații maturi, în loc de șapcă baseball pentru bărbați sau șapcă trucker, aleg clasicele. Printre acestea, bineînțeles, în frunte sunt șepcile negre cu cozoroc. Avantajul lor? Universalitate, confort și funcționalitate ridicată. Se potrivesc tuturor stilizărilor de zi cu zi, așa că le puteți asorta cu succes cu o ținută sport. Desigur, aici nu generalizăm, de multe ori cei mai tineri clienți ai noștri vor alege și o soluție clasică care nu s-a demodat de mulți ani.
Ce șapcă este cel mai bine să alegeți?
Ne dăm seama că nu este ușor de ales o șapcă perfectă, dacă nu v-ați hotărât încă de ce aveți nevoie. Pentru a face această alegere mai ușoară, am inclus o descriere detaliată a compoziției și construcției fiecărui articol imediat lângă produsul prezentat, astfel încât să puteți decide asupra acestuia în mod conștient. Cu siguranță, deciziile vor fi ușurate și de mărimile oferite fiecărui. Țineți minte că, dacă tot nu reușiți să comandați o șapcă perfectă pentru dvs, puteți returna cu ușurință bunurile comandate, nefolosite. Aveți 14 zile pentru a face asta.
O șapcă bine aleasă va fi ideală pentru antrenament
Indiferent dacă locul dvs preferat de antrenament este sala de sport sau dacă preferați să vă antrenați în parc, o căciulă subțire din bumbac va fi un excelent element elegant și util al ținutei sportive. Veți găsi modele netede de șepci subțiri care sunt perfecte pentru a face sport. Verificați întreaga noastră gamă și cu siguranță veți atrage atenția pantalonilor noștri de trening pentru bărbați, care în combinație cu o șapcă vor fi o soluție excelentă atât pentru purtare zilnică, cât și la antrenamente. 
Vedeți și:
•  hanorace bărbați
•  jachete pentru bărbați
•  pantofi sport pentru bărbați
Modele de înaltă calitate întotdeauna la un preț bun
Semnul distinctiv al mărcii noastre este o selecție largă a celor mai bune companii de sport, fără a fi nevoie să cheltuiți sume mari de bani pentru a vă îmbrăca la modă și confortabil. Ceea ce ne caracterizează altfel, sunt croiurile atemporale și combinațiile de culori bine chibzuite. Dacă alegeți șepcile noastre, știți că în combinație cu o jachetă din magazinul nostru, acestea vor crea un duet excepțional de reușit.
Treningurile moi asortate cu șepci sunt setul perfect nu numai pentru sală, ci practic pentru orice ieșire neformală. Arătați bine și în spațiile urbane, când vă plimbați, vă întâlniți cu prietenii, vă plimbați cu câinele sau vă jucați cu copiii în grădină.
Toate articolele pentru acoperirea capului pe care vi le oferim sunt o combinație de design la modă cu cea mai înaltă funcționalitate. Ele nu numai că vă vor completa imaginea, dar vă vor proteja de frig și radiațiile solare.
Vă recomandăm o întreagă colecție de îmbrăcăminte și accesorii de iarnă, atât pentru bărbați, pentru dame, cât și pentru copii și adolescenți. Nu pierdeți timpul la cumpărături în magazine, faceți cumpărături pentru întreaga familie dintr-o singură lovitură. În plus, ori de câte ori faceți o comandă mai mare, economisiți bani la transport gratuit. Nu trebuie să stați în ambuteiaje și să pierdeți timpul la cumpărăturile de la un centru comercial, puteți face cumpărături confortabil de la nivelul canapelei dvs.
Șepci confortabile și la modă pentru bărbați de toate vârstele
Deși este un accesoriu care este ales în mod deosebit de bărbații din generația tânără, știm că atât căciulile de bumbac, cât și șepcile de baseball își au pasionații printre bărbații cu siguranță mai în vârstă. Doar modelele pe care le aleg uneori diferă unele de altele. În zilele noastre, când nu există diferențe clare între îmbrăcămintea pentru adolescenți și îmbrăcămintea pentru bărbați maturi, ne putem permite în siguranță să purtăm o șapcă cu un palton, cămașă în carouri sau jachetă de motociclist, nu există restricții în acest sens. Ruperea stilului casual cu un accent sportiv este în prezent foarte populară, ceea ce vă încurajăm să faceți.
Șepcile baseball Adidas, care sunt disponibile în magazinul nostru, sunt foarte populare în rândul adolescenților. În Desportivo, pe lângă gadgeturile de designer veți găsi și îmbrăcăminte. Combinația tuturor elementelor la modă creează o ținută perfectă pentru întâlnirea cu prietenii în skatepark și nu numai.