Marcă
PUMA

PUMA Șapcă cu cozoroc Essential Cap SR 052919 09

89,00 RON 74,79 RON

Culoare Negru

Descrierea produsului

- Șapcă cu cozoroc PUMA

- logo PUMA brodat cu inscripție

- vârful ușor îndoit

- reglare velcro pe spate

Produs original cu un set de etichete.

Detalii produs

Marca
PUMA
Culoare
Negru
Mărime
25,5 EUR
Compoziție material
100% Bumbac
Utilizare
pentru utilizarea zilnică, trening, sport, pentru alergare, fotbal, la sala de forță
Anotimp
Vara
  • Produs original.
  • 14 zile pentru retur.
  • Plată sigură.
  • Livrare rapidă.

Detalii produs

Marca
PUMA
Culoare
Negru
Mărime
25,5 EUR
Compoziție material
100% Bumbac
Utilizare
pentru utilizarea zilnică, trening, sport, pentru alergare, fotbal, la sala de forță
Anotimp
Vara

Șapcă cu cozoroc Puma Essential Cap SR 052919 09

Protecție solară combinată cu un stil interesant, sportiv? Este posibil! Un exemplu excelent în acest sens este șapca cu cozoroc Puma Essential Cap SR disponibil în magazinul nostru. Are tot ce ar trebui să se distingă prin acest tip de accesorii - permite o reglare convenabilă, este durabilă și în același timp, foarte atractivă din punct de vedere al designului.

Din acest motiv merită să folosiți zilnic. Nu numai când soarele arzător apare pe cer. Se va dovedi a fi un element inseparabil al multor stilizări sportive și steetwear. Se potrivește bine la treninguri și multe alte articole vestimentare. Verificați de ce merită să aveți această șapcă cu cozoroc

Șapcă cu cozoroc sport - Puma Essential Cap SR

Produsul este realizat din bumbac suta la suta, deci este moale si foarte placut la atingere. Se traduce prin confort de purtare de zi cu zi, mai ales vara când temperaturile sunt ridicate. Capul nu se încălzește excesiv, de asemenea este complet protejat împotriva razelor solare.

Bumbacul se distinge și prin rezistență mecanică ridicată. Aceasta înseamnă că Puma Essential Cap SR nu este ușor de frecat și deteriorat. De asemenea, nu își pierde culoarea și forma. Datorită acestui fapt, se va dovedi a fi o achiziție pentru o lungă perioadă de timp. Indiferent de frecvența și metoda de utilizare a acestuia.

Pe partea din față a șepcii există sigla producătorului cu inscripția. În spate, există o ajustare cu velcro, permițându-vă să reglați cu ușurință dimensiunea șepcii. Toate acestea pentru a face foarte confortabil și pentru a rămâne mereu pe cap. Chiar și atunci când apar rafale intense de vânt.
Șapca originală Puma este o alegere bună pentru utilizarea de zi cu zi - protejează eficient împotriva razelor solare și arată grozav în același timp. Mai ales că vine în diverse versiuni de culoare pe care le poți asorta cu ușurință propriilor nevoi, precum și stilizări specifice - sport și tipic urban.