Ozoshi

Categorie

Branduri

You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

 1. Ozoshi
  începand de la 339,00 RON 284,87 RON
 2. Ozoshi
  începand de la 69,00 RON 57,98 RON
 3. Ozoshi
  începand de la 69,00 RON 57,98 RON
 4. Ozoshi
  începand de la 69,00 RON 57,98 RON
 5. Ozoshi
  începand de la 69,00 RON 57,98 RON
 6. Ozoshi
  începand de la 75,00 RON 63,03 RON
 7. Ozoshi
  începand de la 75,00 RON 63,03 RON
 8. Ozoshi
  începand de la 75,00 RON 63,03 RON
 9. Ozoshi
  începand de la 75,00 RON 63,03 RON
 10. Ozoshi
  începand de la 207,00 RON 173,95 RON
 11. Ozoshi
  începand de la 582,00 RON 489,08 RON
 12. Ozoshi
  începand de la 303,00 RON 254,62 RON
You're currently reading page 1 of 2

Afisati: 28

Ozoshi

Ozoshi este un brand de îmbrăcăminte japonez de renume mondial. Inițial, a fost implicat în proiectarea și producția de haine pentru participanții la raliuri de mașini. Cu toate acestea, și-a extins rapid gama cu o colecție de haine sport și casual. Produsele Ozoshi Racing sunt foarte populare printre persoanele care apreciază confortul și stilul individual. Brandul acordă multă atenție faptului că fiecare proiect este rafinat până la cel mai mic detaliu. Hainele se caracterizează prin urmare prin materiale atent selectate de cea mai bună calitate și o estetică unică designului.

Îmbrăcămintea Ozoshi Racing este inspirată din raliu și sporturi cu motor. Hainele combină designul la modă și confortul funcțional și, în același timp atrag privirea prin minimalismul lor. În proiectele sale, brandul folosește cu nerăbdare soluții care fac îmbrăcămintea mai funcțională. Un sistem de buzunare practice și stiluri care nu restricționează mișcarea sunt doar câteva dintre trăsăturile care disting colecția de îmbrăcăminte a acestei companii. În magazinul nostru online veți găsi un asortiment bogat de haine Ozoshi disponibile într-o mare varietate de modele și culori. Datorită croielii clasice si a designului atemporal, acestea vor atrage atat femeile cat si barbatii.

Tricouri Ozoshi Racing

Un lucru importatn al asortimentului Desportivo este colecția de tricouri sport. Tricourile sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, cu o țesătură densă de fibre. Acest lucru face îmbrăcămintea confortabilă, moale la atingere și durabilă. Colecția Ozoshi se caracterizează printr-o mare varietate în ceea ce privește culorile și modelele. În magazinul nostru online vei găsi nu doar tricouri clasice albe și negre, ci și oferte în nuanțe expresive de roșu și violet. Tricourile se caracterizează printr-un design minimalist, dar există și detalii decorative. Logo-ul mare Ozoshi Racing de pe piept sau peticele subtile cu numele mărcii sunt elemente care conferă desenelor un finisaj interesant.

Șecpci Ozoshi

Pe lângă îmbrăcăminte, îți putem oferi și o gamă largă de accesorii pentru ținuta ta. Printre acestea, putem aminti șepcile cu corozoc, datorită cărora vei completa stilul cu un accesoriu la modă și funcțional. În colecția Ozoshi vei găsi șepci pentru fiecare anotimp. Vindem căciuli de iarna disponibile in culori bogate si decorate cu diverse variante ale logo-ului brandului. În plus, ne putem lăuda cu o colecție largă de șepci sport Ozoshi Racing. Şepcile cu cozoroc sunt disponibile în mărimi universale, iar datorită ajustării le putei regla cum doriti.

Ozoshi Racing – magazin online

Brandul este foarte popular în întreaga lume, nu numai printre pasionații de sporturi cu motor. De asemenea, este ales cu entuziasm de persoanele care apreciază îmbrăcămintea de înaltă calitate și confortul. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece hainele și accesoriile Ozoshi se disting prin:
• confecționare atentă,
• utilizarea materialelor de înaltă calitate,
• design la modă,
• varietate de culori și stiluri,
• croială comodă, sportivă,
• rezistenţă.

Îmbrăcămintea Ozoshi Racing va fi o alegere excelentă atât zilnic, cât și în timpul activității fizice. Datorita folosirii materialelor de cea mai inalta calitate si a tehnicilor moderne de imprimare, hainele sunt rezistente la deteriorare si decolorare. Poți fi sigur că și după multe spălări, tricoul va rămâne în stare perfectă și te va servi mult timp. De asemenea este important de remarcat faptul că îmbrăcămintea Ozoshi Racing este disponibilă la prețuri competitive și un design bogat.
Vă invităm să vă familiarizați cu gama completă de șepci și tricouri din magazinul nostru.