1. Under Armour
  începand de la 209,00 RON 175,63 RON
 2. Under Armour
  începand de la 209,00 RON 175,63 RON
 3. Alpinus
  începand de la 122,00 RON 102,52 RON
 4. Alpinus
  începand de la 116,00 RON 97,48 RON

Tricouri termoactive – informaţii de bază

Elementele vestimentației selectate corespunzător sunt singurul factor principal care influențează confortul în timpul antrenamentelor.

În perioada toamnei și iernii, efectuarea exercițiilor fizice în exterior este legată de necesitatea echipării cu îmbrăcăminte care ne garantează căldura. În acesta caz, un accesoriu extrem de util vor fi tricourile termoactive. Funcția acestuia este nu doar de a proteja împotriva frigului, dar și de a elimina umiditatea în exterior. În funcție de materialul folosit precum și de gramaj, putem distinge îmbrăcăminte destinată pentru antrenamentele efectuate primăvara, toamna și iarna precum și pe timp de ger. Prima grupă este cu siguranță cea mai importantă, rolul unui acest tip de îmbrăcăminte este, în special, de a menține o temperatură stabilă a corpului și de asigura o bună ventilație.

Prin ce se diferențiază tricourile termoactive pentru bărbați?

Având în vedere o serie de funcții importante pe care le îndeplinește îmbrăcămintea termoactivă, aceasta trebuie să fie caracterizată de anumite proprietăți. Prin ce se diferențiază tricourile disponibile în magazinul Desportivo?

 • modele disponibile au fost realizate dintr-un material ușor și respirabil,
 • datorită utilizării unei tehnologii speciale în timpul fabricării, transpirația este eliminată în exterior, ceea
 • ce garantează un confort sporit în timpul activității fizice,
 • fiecare model a fost echipat suplimentar cu o plasă, care facilitează ventilația,
 • materialul este foarte elastic și în același timp se mulează pe silueta utilizatorului.
 • Fiecare model a fost echipat suplimentar cu o plasă, care facilitează ventilația.

Tricouri termoactive – utilizare

Îmbrăcămintea de acest tip este potrivită în multe situații. Tricourile termoactive pentru sala de forță reprezintă alegerea perfectă pentru efectuarea antrenamentelor în perioada de iarnă. Sunt, de asemenea, utile și „friguroșilor”. Foarte des sunt utilizate de alergători, având în vedere proprietățile respirabile și confortul mărit de utilizare în comparație cu îmbrăcămintea din bumbac, care absoarbe foarte repede transpirația. Tricourile Termo active sunt preferate și de bicicliști. La rândul lor, aceștia apreciază aderența materialului la corp, ceea ce previne ondularea îmbrăcămintei la vânt. În plus, tricourile de acest tip sunt potrivite pentru o fi utilizate ca unul din straturile îmbrăcămintei în timpul practicării sporturilor de iarnă, precum schiatul, snowboard-ul sau patinajul.

Tricouri disponibile în oferta Desportivo

Gama magazinului nostru cuprinde, printre altele, tricouri termoactive Nike și Adidas. Oferim o gamă foarte variată de dimensiuni și variante coloristice, ceea ce permite o alegere perfectă pentru persoanele care caută calitatea înaltă, funcționalitatea și aspectul atractiv. În Desportivo vindem exclusiv produse originale, ceea ce garantează satisfacția deplină a cumpărăturilor. Modelele de tricouri disponibile poartă un logo subtil al producătorului. Acestea reprezintă alegerea perfectă, printre altele pentru antrenament, sala de forță și activități de fitness.

Ce trebuie să reții purtând tricourile termoactive?

Pentru ca îmbrăcămintea termoactivă să-și îndeplinească rolul său principal, care este eliminarea transpirației și menținerea unei temperaturi stabile, trebuie să fie bine adaptată la corp. Alegând o mărime mai mică, suntem dispuși la disconfort și presiune, pe de altă parte un model prea larg nu va elimina umiditatea. În cazul îmbrăcării în straturi, peste tricoul termoactiv se pune un polar sau o bluză, care, de asemenea este dotată cu tehnologia de eliminare a transpirației în exterior. Modelele din bumbac nu sunt recomandate ca strat superior, având în vedere proprietățile higroscopice.