Marcă
adidas

adidas Pantofi De Bărbat Easy Vulc 2.0 DB0002

începand de la 258,00 RON 216,81 RON

Select size

  Verifică opinia noastră pe Trusted Shops
  Descrierea produsului

  - pantofi bărbați adidas

  - talpa flexibilă și mai groasă crește stabilizarea

  - talpa EVA mărește absorbția și stabilizarea șocurilor

  - toate finisate cu talpă exterioară cu bandă de rulare solidă

  Produs original cu un set de etichete.


  Dimensiuni:

  EUR 40 - 25 cm

  EUR 41 1/3 - 26 cm

  EUR 42 - 26,5 cm

  EUR 42 2/3 - 27 cm

  EUR 43 1/3 - 27,5 cm

  EUR 44 - 28 cm

  EUR 44 2/3 - 28,5 cm

  EUR 45 1/3 - 29 cm

  EUR 46 - 29,5 cm

  Detalii produs

  Marca
  adidas
  Culoare
  Negru
  Compoziție material
  Plastic
  Utilizare
  pentru utilizarea zilnică, trening, sport, pentru alergare, fotbal, la sala de forț
  Anotimp
  Primăvara, Vara
  • Produs original.
  • 14 zile pentru retur.
  • Plată sigură.
  • Livrare rapidă.

  Detalii produs

  Marca
  adidas
  Culoare
  Negru
  Compoziție material
  Plastic
  Utilizare
  pentru utilizarea zilnică, trening, sport, pentru alergare, fotbal, la sala de forț
  Anotimp
  Primăvara, Vara

  Pantofi bărbați adidas Easy Vulc 2.0 DB0002

  Pentru a te simți confortabil în derularea zilnică și îndeplinirea sarcinilor, ar trebui să ai grijă în primul rând de ceea ce purtăm. Încălțămintea bine aleasă ne va oferi un confort deplin, va preveni oboseala prematură a picioarelor și ne va permite să ne simțim proaspăt în orice situație. Daca esti in cautarea pantofilor casual, alege unul dintre modelele clasice adidas - adidasii Easy Vulc 2.0. Deși designul lor se inspiră din lumea skateboarding-ului, nu trebuie să fii un maestru de skateboard pentru a le purta. Este suficient că îți place stilul casual streetwear și prețuiești libertatea.

  Partea superioară într-o singură culoare în negru este decorată cu trei dungi caracteristice contrastante într-o nuanță de alb. Materialul este confectionat din plastic de inalta calitate, placut la atingere si asigurand circulatia completa a aerului. Talpa groasa de cauciuc se remarca prin flexibilitate si garanteaza o amortizare foarte buna. Datorită acestui lucru, chiar și după multe ore de mers pe jos, te vei simți în continuare confortabil. Mai mult, designul adecvat al benzii de rulare a tălpii se caracterizează prin stabilitate, aderență bună și durabilitate a încălțămintei.

  adidași la modă zilnic – alege clasica de la adidas

  În mijloc se regăsește o inserție din spumă EVA profilată. Oferă o amortizare excelentă, nu numai în timpul activității fizice, ci și în timpul mersului zilnic. De asemenea este extrem de moale, astfel încât deplasarea în acești adidași este foarte plăcută. Croiala modernă a încălțămintei facilitează combinarea lor cu aproape orice stil, atât în mod tipic sport cât și mai casual.

  Aceasta este o opțiune excelentă pentru muncă fără un cod vestimentar oficial, pentru deplasare la universitate, pentru o călătorie sau pentru o vizită lungă. Veți aprecia rapid proprietățile pantofilor prezentați și nu veți dori să-i înlocuiți cu alții. Alege un look la modă, fără a renunța la libertate și senzație de confort. Toate produsele disponibile în magazinul nostru sunt 100% originale și noi, ai garanția că vei primi produsul dorit.